ŠTA JE OVO NA ZADNJICI ELENE KITIĆ? Jasno se vidi da je RADILA TO (FOTO)
Elena Kitić, Foto: Printscreen Instagram/elenakitic

uzmite čašu vode

ŠTA JE OVO NA ZADNJICI ELENE KITIĆ? Jasno se vidi da je RADILA TO (FOTO)

Ona je sada na Instagram profilu objavila video, na kom je snimala svoje telo, a između ostalom, u mini bikiniju je pokazala i kako izgleda njena zadnjica

Objavljeno:

Pevačica Elena Kitić poznata je po ekscentričnom izgledu, ali i tetovažama, koje vole da ističe u javnosti i na fotografijama. Međutim, malo ko je zna da Elena ima tetovažu na zadnjici.

Ona je sada na Instagram profilu objavila video, na kom je snimala svoje telo, a između ostalom, u mini bikiniju je pokazala i kako izgleda njena zadnjica. Međutim, u jednom trenutku tokom snimanja, Elena je uhvatila i kadar tetovaže na zadnjici.

No, ona nije snimila u celosti, tako da se ne može sa sigurnošću reći kakva je tetovaža u pitanju, ali definitivno da je i to jedan od detalja kojima zavodi muškarce, nedavno je i Mile Kitić govorio o karijeri njegove ćerke.

No, ona nije snimila u celosti, tako da se ne može sa sigurnošću reći kakva je tetovaža u pitanju, ali definitivno da je i to jedan od detalja kojima zavodi muškarce.
No, ona nije snimila u celosti, tako da se ne može sa sigurnošću reći kakva je tetovaža u pitanju, ali definitivno da je i to jedan od detalja kojima zavodi muškarce.foto: Printscreen/instagram/elenakitic

Podsetimo, ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je Elenu i Mixu kako se voze po Novom Beogradu, a zatim ulaze u jednu luksuznu zgradu. Reper u poslednje vreme ima karakterističnu frizuru, plavu kosu sa crnim srcima, zbog koje retko kome može da promakne.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.