PEVAČI SE OPARILI NA VLAŠKOJ SVADBI OD MILION EVRA: Brena uzela 50.000e, a tek da vidite KOLIKO SE SLOBA OBOGATIO
Vlaška svadba, Foto: Printscreen/kurir

bogato

PEVAČI SE OPARILI NA VLAŠKOJ SVADBI OD MILION EVRA: Brena uzela 50.000e, a tek da vidite KOLIKO SE SLOBA OBOGATIO

Posebno se vodilo računa i o tome ko će zabavljati goste, pa su na veselju pevali Lepa Brena i Sloba Radanović, koji su svojom pesmom podigli atmosferu na najviši nivo. Gazda je samo za muziku dao više od 120.000 evra

Objavljeno:

Prethodnog vikenda u Crnoj Gori održano je veselje o kojem još bruji region. Voditelj Uroš Božić na svom Instagram profilu naveo je da je slavlje održano na obali mora i da je koštalo čak milion evra, a goste su zabavljali Lepa Brena i Sloba Radanović.

Kako Kurir saznaje od izvora s lica mesta, ovaj događaj je jedno od najskupljih vlaških veselja ikada organizovanih na ovim prostorima. Održano je u mestu Dobre Vode u blizini Bara, a cela plaža i hotel na obali mora su bili rezervisani za goste veselja. Da gazda nije žalilo novca za krštenje svojih unuka, svedoči i činjenica da je samo dekoracija koštala preko 50.000 evra. Na meniju su pored tradicionalne kuhinje bili i plodovi mora, biftek i najukusnije delicije iz svih krajeva sveta. Služio se najskuplji šampanjac, a svi gosti jeli su za zlatnim priborom.

1 / 3 Foto: Happy tv

Posebno se vodilo računa i o tome ko će zabavljati goste, pa su na veselju pevali Lepa Brena i Sloba Radanović, koji su svojom pesmom podigli atmosferu na najviši nivo. Gazda je samo za muziku dao više od 120.000 evra.

Sloba je oduševio sve prisutne i za to je dobio honorar od 20.000 evra. Posle njega nastupila je jedna od najvećih muških rumunskih zvezda Florin Salam i to za svotu od 50.000 evra, a na kraju, kao šlag na torti, pojavila se i Lepa Brena. Ona je takođe, kao i njen rumunski kolega, za ovaj nastup dobila 50.000 evra.

Poznato je da Brena ne nastupa često na privatnim veseljima ovakvog tipa, ali je, prema priči prisutnih, zaista napravila spektakl. Pored honorara, pevačici je plaćen i avionski prevoz, a odsela je u jednom od najskupljih hotela na Crnogorskom primorju. Na kraju njenog jednočasovnog koncerta upriličen je i vatromet, koji je obasjao celu obalu.

1 / 4 Foto: Happy tv

Specijalna emisija o ovom veselju emitovaće se sutra uveče na TV Happy od 21:30.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.