NATAŠA POTPISALA RAZVOD, PA POSLALA LJUBI PORUKU: S njom si bio juče, sa njom nastavi! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

prevarena?

NATAŠA POTPISALA RAZVOD, PA POSLALA LJUBI PORUKU: S njom si bio juče, sa njom nastavi! (VIDEO)

Mediji već danima spekulišu da je razlog za razvod Natašinog braka bila druga žena
Objavljeno:

Nataša je pre tri dana podnela papire za razvod od svog supruga Ljube Jovanovića i time definitivno pokazala da nema dilemu što se tiče okončanja braka.

Očekuje se da će bivši par Jovanović završiti proceduru razvoda za mesec dana, a kao razlog okončanja braka, navodi se sumnja da je Natašu njen suprug prevario.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema navodima Kurira, do pevačice su u poslednjih nekoliko meseci dolazile priče da se njen suprug, aktuelni direktor Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad tajno sastaje s jednom bivšom devojkom.

foto: Damir Dervišagić

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, to je bio dovoljan razlog da Nataša bivšem rukometašu kaže da spakuje stvari i iseli se iz njenog stana.

- Nataši je bilo čudno što je Jovanović u poslednje vreme često bio odsutan od kuće. Počele su da joj stižu poruke da se viđa sa jednom bivšim devojkom. U početku, na to nije obraćala pažnju, ali kako su poruke postajale učestale, crv sumnje joj nije dao mira. Nije želela da pravi ljubomorne scene, niti da se svađa sa njim, već mu je mirnim tonom saopštila da bi bilo najbolje da se raziđu i zamolila ga da spakuje svoje stvari i iseli se iz stana. On je to i učinio i smestio se u hotel, a ona je otputovala u inostranstvo kako bi izbegla pažnju medija - ispričao je Kurirov izvor.

Međutim, ni Nataša ni Ljuba se nisu oglašavali o pravim razlozima za razvod, ali Bekvalčeva je, možda na indirektan način, potvrdila da je između njih dvoje stala druga žena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.