ZA KOGA ĆE GLASATI STARLETE? Nemaju pojma ko je Beli, a sigurni smo da znate ko je njihov FAVORIT!
Foto: Printscreen/Instagram

Očekivano?

ZA KOGA ĆE GLASATI STARLETE? Nemaju pojma ko je Beli, a sigurni smo da znate ko je njihov FAVORIT!

Trka za budućeg predsednika Srbije uveliko je u toku, a predsednički kandidati se na sve načine bore da se dopadnu glasačima
Objavljeno: 12:24h

Trka za budućeg predsednika Srbije uveliko je u toku, a predsednički kandidati se na sve načine bore da se dopadnu glasačima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najpoznatije starlete u Srbiji odabrale su svoje favorite i objasnile šta im se kod koga najviše dopada. Ubedljivu prednost ima Aleksandar Vučić.

Prva koja je otkrila koga podržava jeste Tijana Ajfon.

foto: Printscreen

- Moj izbor je Aleksandar Vučić i glasaću za njega. Za Vučića glasam jer mi bukvalno izlazi iz frižidera, odem u grad, vidim njega na bilbordu, na društvenim mrežama, odem na TV, vidim reklame, mislim da bi nam sa njim bilo veoma dobro. On uliva narodu nadu i poverenje, pa ću iz tog razloga zaokružiti njegov broj. Što se tiče toga ko je najseksepilniji od političara koji su se kandidovali, mogu samo da kažem da mi je žao što se Čeda nije kandidovao jer je top frajer. Po mom mišljenju, najnezgodniji je Vuk Jeremić, deluje prazno i ništa mi ne obećava. Ne znam ni ko je Preletačević, zato ne mogu da komentarišem čoveka, ne znam ni kakvo mu je to ime. Ali zato ću pobedniku poslati skupocen sat, da na vreme vidi sve i da mi moju Srbiju vodi u najboljem pravcu. Šešelj više nije interesantan, zato neću glasati za njega - objašnjava Tijana.

foto: Damir Dervišagić

Iako ne može da glasa za predsednika Srbije, jer ima bosansko državljanstvo, Maca Diskrecija toliko voli našu zemlju da prati politiku.

- Podržavam Vučića. Pre svega zato što dobro vodi ovu državu, pa se nadam da će tako biti i u narednoj godini. Treba samo da nas čuva da nam bude dobro u ovoj državi i da nemamo nikakvih problema, to je jedno što tražim od njega. Preletačević mi nije lep, Šešelj i Vuk Jeremić su mi matori - iskrena je Maca, dok Šavija neće izaći na izbore.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.