NAJPOZNATIJE SRPSKE RASPUŠTENICE: Njima je razvod kao dobar dan! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Nebojša Mandić

baš im se ne da

NAJPOZNATIJE SRPSKE RASPUŠTENICE: Njima je razvod kao dobar dan! (FOTO)

Verovatno ste ubeđeni da naše poznate dame zbog svoje popularnosti, lepote i uspeha imaju armije udvarača, pa samim tim i sreće u ljubavi, ali to nije uvek tako
Objavljeno: 15:26h

Pevačica Tanja Banjanin promovisala je prošle godine novi singl "Ljubav se umorila", ali i napokon progovorila o tome kako je okončala drugi brak i rastala se od supruga Milana, sa kojim ima sina.

foto: Damir Dervišagić

Ona je bila inicijator, za razliku od prvog razvoda, kada ju je pre 17 godina, ostavio suprug zbog druge žene, samo dva meseca posle porođaja. Na pitanje šta je bio razlog razvoda drugog braka Tanja je rekla:

Nema više ljubavi, nema više sklada, što postaneš nesrećan, u mom slučaju prestaneš da ličis na sebe”.

Nekadašnja članica grupe Đogani, Slađa Delibašić, takođe se drugi put razvela, pre dve godine, nakon manje od godinu dana braka.

Čim su se Delibašićeva i petnaest godina mlađi pripadnik Žandarmerije Milan Pejović venčali, počeli su da se šire tračevi da im baš i ne ide u braku.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja. Takođe, mislila sam da velika razlika u godinama neće predstavljati nikakav problem, ali prevarila sam se - rekla je tada Delibašićeva za Kurir.

Ali, čekajte, imamo pobednicu među raspuštenicama sa čak 12 razvoda u svojoj karijeri!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.