ŽELEO EROTSKU MASAŽU PA UGLEDAO POZNATA LICA: Provincijalke razvile biznis u BEOGRADU pa naletele na POZNANIKA
Opasnica, Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

ŽELEO EROTSKU MASAŽU PA UGLEDAO POZNATA LICA: Provincijalke razvile biznis u BEOGRADU pa naletele na POZNANIKA

Želeo je da se opusti pa dobio napetu situaciju

Objavljeno: 20:11h
Milica Stanimirović

Nije me dugo bilo jer zabavnih i zanimljivih tema u poslednje vreme i nema. Onda sam rešila da ih tražim, pa sam nakon radnog vremena odlazila po kafićima da kao svako njuškalo osluškujem šta se to novo zbiva međ' običnim narodom. Nakupila sam materijala za nekih 5, 6 kolumna, a ova je mega uzbudljiva.

Naime, već ste me gledali na televiziji kako tupim o prostituciji, a nedavno sam gostovala i na Kurir televiziji gde sam pričala i o oglasima za prostituciju koji se zapravo kriju iza oglasa za masažu. Masaža sa "hepi endom" rekli bi moji drugari.

Baš o tom gostovanju sam pričala u kafiću kada sam čula za ovu zanimljivu situaciju koja me je izuzetno nasmejala. Da, nasmejala, vreme je za smeh!

Milica Opasnica
Milica Opasnicafoto: Privatna arhiva, Profimedia

Često iza oglasa "opuštajuća masaža", "relaks masaža celog tela", "masaža telom o telo" se krije - prostitutka sam, ali sa mirišljavim uljima. Baš na takav jedan oglas je naleteo i poznanik mog poznanika koji je poželeo da se opusti. Bio je zadovoljan uslugom, pa je dao i preporuku mom poznaniku. Ovaj kada je čuo oduševio se, jer to uopšte nije bilo skupo. Zakazao je termin, otišao za Beograd, a onda dobio ono što nije planirao.

Na samom ulazu u zgradu video je dve dobro poznate face, obe devojke je znao iz svog rodnog grada, pa se slatko ispričao sa njima. One su mu rekle da žive u toj zgradi, a on im je rekao da je krenuo kod druga koji takođe živi u istoj.

Krenuli su zajedno do lifta, a onda su u liftu skapirali i da idu na isti sprat. Peli su se do famoznog trećeg sprata, a onda izašli zajedno u hodnik. Krenuli su ka istom stanu, a onda su ovde dve skapirale o čemu je reč. Pa, on je njihova mušterija!

 Masaža sa 'hepi endom' nije zakonom dozvoljena u ovoj državi
Masaža sa "hepi endom" nije zakonom dozvoljena u ovoj državifoto: Profimedia, Printscreen, Aleksandra Čolić

Brzinom svetlosti su se okrenule i rekle da su nešto zaboravile, a on je ostao zbunjen. Došao je do stana gde ima termin za "masažu", zakucao više puta, ali mu niko nije otvorio. Kada je shvatio da su devojke zapravo "maserke" pisao im je na Instagramu. Kako mi je rečeno, poruke su ovako glasile: "vratite se, neću nikome reći", "vodiću vas posle masaže u bioskop", itd.

One su ga ponovo brzinom svetlosti blokirale i tako se odale. Definitivno nisu svi za ovaj "posao".

Prava masaža
Prava masažafoto: RINA

Kako sam negde pročitala, prema procenama stručnjaka u Srbiji, ima negde između osam i deset hiljada žena koje se bave pružanjem seksulanih usluga u takozvanim “salonima za masažu”. Saloni nisu uvek "saloni", to su obične kuće i stanovi, gde obične žene odlučuju da dodatno zarade neki dinar.

Nisu sve maserke prostitutke, odmah da se razumemo. Mnoge maserke rade dan i noć kako bi zaradile pošteno svoj hleb. A ima i dosta žena koje se kriju iza zanimanja maserka i tako degradiraju ovu profesiju. Masaža sa "hepi endom" nije zakonom dozvoljena u ovoj državi, a nije ni toliko naivna kao što na prvu mislite.

Postoje i žene koje su naterane na ovu delatnost, baš kao i u "pravoj" prostituciji. Ne žele sve žene silno ovim "poslom" da se bave, ali to je već neka druga priča...

Bonus video:

02:08

KAKAV ČOVEK TREBA DA BUDEŠ DA NA SVADBI SVOG SINA PEVAŠ ZA PARE! Ivan Gajić i Milica opasnica preneli glas naroda o Đaniju

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.