NIKOLIJA MORALA DA SE OGLASI ZBOG SVOJIH ĆERKI: "Žao mi je što javnost zna"
Nikolija, Foto: © ATA Images

bila je iskrena

NIKOLIJA MORALA DA SE OGLASI ZBOG SVOJIH ĆERKI: "Žao mi je što javnost zna"

Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti

Objavljeno:

Pevačica Nikolija Jovanović pojavila se na jednom prestoničkom događaju gde je progovorila o poslovnom i privatnom životu.

Nikolija je već duže vreme s izabranikom Reljom Popovićem, sa kojim ima dve ćerke, a svoju privatnost uspeva da sačuva od znatiželjnih pogleda.

- Trudimo se da svoj privatni život držimo što je moguće privatnije i daleko od očiju javnosti. Ali kad rešimo nešto da kažemo, to je iskreno - rekla je, pa dodala kako na tom polju predomišljanja zasigurno neće biti, posebno kada su naslednice u pitanju.

Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe
Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebefoto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

- Ne. Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli. Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti.

Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe
Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebefoto: © ATA Images

Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svesne toga. I meni je izuzetno smetalo, pre nego što sam počela da se bavim pevanjem, kada bih kao dete javne ličnosti osvanula u novinama - objasnila je pevačica za Kurir.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.