OVO JE 35 GODINA MLAĐA DEVOJKA MIME KARADŽIĆA: Više se ne kriju, ISCURELE prve fotke, GLUMICA U USPONU
Mima Karadžić, Foto: Dragana Udovičić

LJUBAV

OVO JE 35 GODINA MLAĐA DEVOJKA MIME KARADŽIĆA: Više se ne kriju, ISCURELE prve fotke, GLUMICA U USPONU

Devojka Mime Karadžića privukla je sve poglede na sinoćnoj premijeri u pozorištu

Objavljeno:

Već nekoliko meseci glumac Milutin Mima Karadžić u vezi je sa glumicom u povoju Natašom Stanišić koja je čak 35 godina mlađa od njega.

Budući da o svojoj intimi on neretko govori mnogi su mislili da su u pitanju samo neosnovane spekulacije, međutim dokaz o romansi isplivao je na površinu.

Devojka Mime Karadžića pojavila se sa glumcem ruku pod ruku na premijeri u Teatru na brdu, pozirala je sa njim fotoreporterima, a većina onih koji su makar ovlaš pogledali lice mlađane, telentovane umetnice mogli su zaključiti da ona neverovatno mnogo liči na Miminu prvu suprugu.

Već nekoliko meseci glumac Milutin Mima Karadžić u vezi je sa glumicom u povoju Natašom Stanišić koja je čak 35 godina mlađa od njega.
Već nekoliko meseci glumac Milutin Mima Karadžić u vezi je sa glumicom u povoju Natašom Stanišić koja je čak 35 godina mlađa od njega.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ne zna javnost da se glumac, koji važi za večitog neženju, ipak jednom ženio.

Naime, davne 1992. godine u Crnoj Gori on je upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na Aranđelovdan.

Slavlje je bilo organizovano u paviljonu "Cvijeta Zuzorić". Kumovi Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić su bili najveseliji, nažalost brak nije potrajao Sunčica i Milutin su se razveli, a on se od tada više nije ženio.

1 / 4 Foto: tv novosti printscreen

Jedina fotografija venčanja našla se na naslovnoj strani tadašnjih TV Novosti, a danas je ona poslužila kao dokaz ili pak materijal za poređenje.

Dovoljan je jedan pogled na Natašu pa na Sunčicu da se zaključi da nova devojka Mime Karadžića neodoljivo podseća na njegovu prvu ljubav.

Svi se pitaju hoće li zbog dubokih, prodornih crnih Natašinih očiju, koje neodoljivo podsećaju na Sunčicine Mima opet izgovoriti sudbnosno da. Sve je moguće, a vreme će pokazati razvoj situacije.

Bonus video:

00:52

Mima Karadžič o seriji Porodica

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.