ZAVIRITE U DOM DRAGANE KATIĆ: Kuća kao iz BAJKE, ovo ne može SVAKO DA PRIUŠTI
Dragana Katić, Foto: © ATA Images

PORODICA

ZAVIRITE U DOM DRAGANE KATIĆ: Kuća kao iz BAJKE, ovo ne može SVAKO DA PRIUŠTI

U domu voditeljke svaki detalj je pažljivo odabran

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Katić detinjstvo i ranu mladost provela je na Karaburmi, a u tom delu grada nastavila je da živi i kada je otišla iz roditeljskog doma.

Sa sinovima Bojanom i Bobanom smestila se u prostranom dupleksu, koji je izabrala vodeći računa da ona i deca budu u blizini njene majke, za koju su bili jako vezani.

U međuvremenu se Boban, koji je diplomirao arhitekturu, preselio u Berlin, a Dragana je ostala u stanu sa sinom Bojanom.

Ravnopravni član porodice je i umiljati beli pas Gita, koju gazdarica obožava
Ravnopravni član porodice je i umiljati beli pas Gita, koju gazdarica obožavafoto: Printscreen Instagram/draganakatic

Ravnopravni član porodice je i umiljati beli pas Gita, koju gazdarica obožava.

Centralno mesto zauzimaju prostrani dnevni boravak i trpezarija, koji su u sivim tonovima, a o afinitetima popularne voditeljke, koja je uvek važila za pravu damu, najbolje govore brojne police ispunjene knjigama
Centralno mesto zauzimaju prostrani dnevni boravak i trpezarija, koji su u sivim tonovima, a o afinitetima popularne voditeljke, koja je uvek važila za pravu damu, najbolje govore brojne police ispunjene knjigamafoto: prentscreen/instagram/dragana_katic

Centralno mesto zauzimaju prostrani dnevni boravak i trpezarija, koji su u sivim tonovima, a o afinitetima popularne voditeljke, koja je uvek važila za pravu damu, najbolje govore brojne police ispunjene knjigama.

Dragana Katić i njeni sinovi slave Svetog Nikolu, o čemu svedoče ikona i kandilo na zidu
Dragana Katić i njeni sinovi slave Svetog Nikolu, o čemu svedoče ikona i kandilo na zidufoto: prentscreen/instagram/dragana_katic

U belim bojama su brojni detalji, lampe, sveće i cveće, a cela jedna polica rezervisana je za uramljene porodične fotografije.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.