CENOVNIK ELITNIH PROSTITUTKI: Za 1 uslugu UZMU 1.500 EVRA, a neće vam biti dobro kada vidite KOLIKO KOŠTA CELA NOĆ
Prostituacija, Foto: Profimedia

isplivalo

CENOVNIK ELITNIH PROSTITUTKI: Za 1 uslugu UZMU 1.500 EVRA, a neće vam biti dobro kada vidite KOLIKO KOŠTA CELA NOĆ

Ipak, za noć sa "prodavačicom ljubavi" potrebno je izdvojiti čak 5.000 evra, a neke su za specijalne želje klijenata dobijale i veće iznose

Objavljeno: 18:11h

Jedna od glavnih tema u Srbiji već nekoliko dana je elitna prostitucija, a cene devojaka "za jednu noć", koje se pominju, mnoge su šokirale.

Nedavna akcija policije u kojoj je uhapšeno nekoliko elitnih prostitutki, ali i makroa, "uzdrmala" je estradu jer se pominju imena koja su odavno poznata javnosti.

Iako ova tema nije nikakva novina, svaki put iznova intrigira sve, a posebno zbog ogromnih cifara koje se pominju, jer cifra koju klijent plati nekoj od devojaka iznosi koliko i nečija plata na godišnjem nivou. Upravo je to razlog komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama, a najčešće je pitanje: "Jesu li od zlata?".

1 / 3 Foto: Privatna arhiva/Kurir

Za oralni se*s 1500 evra, a za noć i do 5.000

Detalji tajne akcije policije, koja je trajala nekoliko meseci, govore da su cene uhapšenih elitnih prostitutki "paprene", a najjeftiniji iznos koji se pominje je 1.000 evra i to za oranlni se*s.

Ipak, za noć sa "prodavačicom ljubavi" potrebno je izdvojiti čak 5.000 evra, a neke su za specijalne želje klijenata dobijale i veće iznose.

Palo šest organizatora, među kojima su dve žene

- U pritvoru su tri osobe, dok su ostali pušteni da se brane sa slobode. Policija je privela dvanaest devojaka koje su se bavile prostitucijom i sedam klijenata - kaže naš izvor blizak slučaju i napominje da je devojke angažovala J. J. uhapšena madam.

1 / 3 Foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Prema našim informacijama, ona je bila zadužena da nalazi klijente i kontaktira sa njima, a potom im šalje devojke, za sebe je zadržavala 40 procenata zarade, a 60 procenata je išlo devojkama.

Među devojkama koje su radile za Jelenu, prema našim informacijama, bila je i rijaliti učesnica i Plejboj zečica Martina Rajić koja je platila kaznu kod sudije za prekršaje u iznosu oko 50.000 dinara.

Uhapšen i estradni menadžer

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odredilo zadržavanje menadžeru pevačice Kaje Ostojić, Dušanu Banjcu, fitnes trener Nikolu Anđeliću, kao i Jeleni Jojić zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije.

Uhapšeni Banjac, koji se sumnjiči da je bio makro i podvodio devojke, zadržan je u pritvoru do saslušanja. On je i ranije hapšen zbog posredovanja u prostituciji. Inače, javnosti je poznat i kao menadžer Kaje Ostojić, kojoj je krstio i ćerku.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.