"ZBOG OVOGA PLAČEM": Najpoznatija žena PROGOVORILA O PORODICI
Hejli Biber, Foto: Profimedia

emotivno

"ZBOG OVOGA PLAČEM": Najpoznatija žena PROGOVORILA O PORODICI

S obzirom na zapetljani odnos koji su fanovi kreirali oko Hejli, Džastina i Selene Gomez, pevačeve bivše devojke, Hejli je izložena velikoj količini negativnih komentara, te se psihički oseća loše o čemu je i nedavno govorila

Objavljeno:

Hejli Biber, poznati model, je od stupanja u brak sa popularnim pevačem Džastinom Biberom pod neprekidnim okom javnosti.

Hejli često i otvoreno priča o braku sa Džastinom, njihovoj rutini i bračnom odnosu za koji im je bilo potrebno vreme da unormale usled stalnog pritiska javnosti.

S obzirom na zapetljani odnos koji su fanovi kreirali oko Hejli, Džastina i Selene Gomez, pevačeve bivše devojke, Hejli je izložena velikoj količini negativnih komentara, te se psihički oseća loše o čemu je i nedavno govorila.

1 / 2 Foto: Profimedia

S obzirom da su stupili u brak veoma mladi, kada je Hejli imala samo 21 godinu, a Džastin 23. godine, pevač je gostujući u emisiji rekao da ima razumevanja za to da je njegovoj supruzi potrebno određeno vreme da se pronađe i ostvari na nekim drugim poljima pre nego što zasnuju porodicu.

1 / 3 Foto: Profimedia

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.