ZBOG REZULTATA NA EVROVIZIJI VEOMA SE RAZOČARAO: U teškim danima za svoju ZEMLJU želeo je NAJBOLJE
Luke Black, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

takmičenje

ZBOG REZULTATA NA EVROVIZIJI VEOMA SE RAZOČARAO: U teškim danima za svoju ZEMLJU želeo je NAJBOLJE

Želeo je da donese pobedu svojoj zemlji

Objavljeno: 09:17h

Na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije srpski predstavnik Luk Blek zauzeo je 24. mesto, što ga je jako razočaralo.

Kako je ispričao Lukov blizak prijatelj koji se čuo s Lukom odmah po završetku muzičkog takmičenja, naš predstavnik je jako želeo da Srbiji vrati osmeh na lice pobedom.

- Luka je razočaran plasmanom. Očekivao je više, pa ga je porazilo to što mu se želje nisu obistinile - ispričao je on i dodao da se Luka plaši povratka u zemlju i reakcije naroda.

- Zbog cele tragične situacije koja je zadesila Srbiju pre nekoliko dana Luku je bio cilj da ostvari što bolji rezultat da bi ljude u zemlji koliko-toliko oraspoložio. Želeo je svima da izmami osmeh na lice, a činjenica da u tome nije uspeo porazila ga je - istakao je izvor, pa otkrio kako su reagovali Lukini najbliži:

- Ceo njegov tim, kao i porodica, govorili su mu da su prezadovoljni i ponosni na uspeh i na njegov performans. Svi smo svesni toga da je dao sve od sebe, nastup je bio izvanredan, pevački deo je protekao bez ijednog falša i on je ostavio srce na bini, zaista. On to pak ne gleda tim očima. Želeo je pobedu zbog svog naroda, a ne zbog sebe - zaključio je za Alo Lukin blizak prijatelj i saradnik.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.