NAŠA PEVAČICA PODRŽALA KONKURENCIJU NA EVROVIZIJI: Burne REAKCIJE ljudi, evo zašto nije POMENULA našeg predstavnika
Luke Black, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

rekla je sledeće

NAŠA PEVAČICA PODRŽALA KONKURENCIJU NA EVROVIZIJI: Burne REAKCIJE ljudi, evo zašto nije POMENULA našeg predstavnika

Obrazložila je svoj stav

Objavljeno: 19:57h

Brojne poznate ličnosti pružile su podršku srpskom predstavniku na Evroviziji, Luku Bleku, ali to nije slučaj i sa Kristinom Kovač.

Naime, poznata pevačica i tekstopisac oglasila se na društvenoj mreži Instagram i u svojoj objavi pohvalila Sloveniju i bend koji ih predstavlja, Joker Out.

- Bravo, bre! Slovenci do pobede! Iako se ne zanosim da je išta više igde fer, pobeda ovih momaka bi bila prava stvar. Svaka čast, momci, braćo Slovenci! Ima da se oderemo od glasanja u subotu, zaslužili su! - napisala je Kristina.

Sinoć se u Liverpulu održalo drugo polufinalno veče najvećeg muzičkog takmičenja, "Evrovizije", na kojem su, između ostalih, nastupili i predstavnici Slovenije. Članovi benda "Joker Out" zbližili su se sa našim Lukom Blekom, a posebno frontmen Bojan Cvjetićanin, koji ima srpsko poreklo.

Ona se, nakon negativnih komentara na Tviteru, oglasila i otkrila zašto nije spomenula Luku.

- 'Bro jutro, radni narode sveta! Petak, sreća, sreća, radost, pićence sa kolegama posle posla, a i malo podsećanje - nacionalno poreklo krvnih zrnaca ovoj ženi nikada nije bilo kriterijum za davanje podrške i neće da krene ni sad. Svet je moj dom, a sama sebi sam, uz svoje korenje, visoke kriterijume, kako prema sebi, tako i drugima, i iskustvo, jedini sudija toga šta i koga ću da podržim. Da je suprotno od toga, niti bih bila ovde gde jesam, niti bih noću spavala mirno kao beba. Kapirate? Sad nek počne petak! - napisala je Kristina.

Luka na finalnoj večeri Evrovizije u Liverpulu, koje se održava sutra, nastupa pod rednim brojem pet
Luka na finalnoj večeri Evrovizije u Liverpulu, koje se održava sutra, nastupa pod rednim brojem petfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Luka na finalnoj večeri Evrovizije u Liverpulu, koje se održava sutra, nastupa pod rednim brojem pet, a predstaviće nam se numerom "Samo mi se spava".

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.