Vukašina ste zavoleli u Srećnim ljudima, a sad ćete još više kada vidite ko su mu ĆERKE! (FOTO)
Foto: Printscreen / Youtube

ne liče na oca

Vukašina ste zavoleli u Srećnim ljudima, a sad ćete još više kada vidite ko su mu ĆERKE! (FOTO)

Glumac Desimir Stanojević za mnoge generacije bio je i ostaće Vukašin Golubović iz serije "Srećni ljudi". Posle tog ostvarenja malo smo ga gledali na TV ekranima, ali Desimir nikada nije odustao od glume, naprotiv, nastavio je da briljira u pozorištu
Objavljeno:

Više od 20 godina Desimir igra u Pozorištu na Terazijama neke od najzahtevnijih uloga, poput onih u mjuziklima "Grk Zorba" i "Cigani lete u nebo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Desimir ima dve ćerke: Ninu i Sanju. Nina je završila Muzičku akademiju u Novom Sadu i radi u Simfonijsom orkestru RTS-a, dok se Sanja odlučila za veterinu.

Na pitanje na šta je posebno ponosni kada su njegove ćerke u pitanju Desimir je ranije za "Stil magazin" odgovorio:

- Što pred sobom vidim zrele, pametne i vredne ljude. Nina je završila Muzičku akademiju, odsek oboa i sa 35 godina ima već više od 10 godina radnog iskustva i veoma je uspešna u svom poslu. Deset godina je u braku, ima sina Jevrema, koji je završio prvi razred, i četvorogodišnju ćerku Nataliju. Sanja se na četvrtoj godini veterine odlučila za udaju. Fakultet je i dalje tamo gde jeste, ali ga ona ne obilazi. Ima četvorogodišnjeg Branka i Kalinu, koja ovih dana puni sedam meseci.

Evo kako izgledaju njegove mezimice...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.