NAŠA GLUMICA PRIZNALA DA JE NJEN SIN BIO ZAVISNIK: Na OVAJ način REŠILI SU PROBLEM, savet RODITELJIMA
Glumica, Foto: Dragan Kadić

poučno

NAŠA GLUMICA PRIZNALA DA JE NJEN SIN BIO ZAVISNIK: Na OVAJ način REŠILI SU PROBLEM, savet RODITELJIMA

Klarićeva je iskreno govorila o problemu sa kojim se suočila

Objavljeno:

Nezapamćena tragedija koja se dogodila u centru Beograda kada je učenik lišio života osmoro đaka i čuvara u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar" uznemirila je čitav Balkan, a brojne roditelje ostavila u šoku i nedoumicama kako o ovakvim događajima da pričaju sa decom.

Tema zbog koje je čitava nacija pod utiskom navela nas je da se podsetimo priče poznate glumice koja je sa javnošću jednom prilikom podelila svoja iskustva u roditeljstvu i iskreno pričala o problemima sa kojima se suočavala u odgajanju naslednika. Naime, sin Ljubinke Klarić, borio se sa jednom zavisnošću modernog doba.

Glumica je 2009. godine u braku sa Nebojšom Jovanovićem dobila sina Konstantina koji je majci zadavao glavobolje jer je, po njenim rečima, previše vremena provodio ispred računara. Ona nije krila da se susrela sa ozbiljnim problemima, te je zbog njegove zavisnosti od video igrica potražila pomoć psihologa.

Glumica je govorila o tome koliko je u današnje vreme teško odgrajati dete
Glumica je govorila o tome koliko je u današnje vreme teško odgrajati detefoto: Dragan Kadić

Sin Ljubinke Klarić borio se sa zavisnošću od video igara

- Danas je teško odgajati dete. Kosta trenutno ide kod psihologa na odvikavanje od video-igrica. Provodio je više od osam sati dnevno pored kompjutera, najviše dok je bio na letnjim raspustima. Sve vreme je bio razdražljiv. Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog - ispričala je poznata glumica koja smatra da deca provode mnogo vremena ispred kompjutera jer tako beže od stvarnosti. Zato svim roditeljima koji imaju sličan problem savetuje da obavezno potraže pomoć.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.