TAMARA ĐURIĆ SE PONOVO IZOPERISALA: Mnogi u čudu zbog OVIH FOTKI, pogledajte joj FACU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je moguće?

TAMARA ĐURIĆ SE PONOVO IZOPERISALA: Mnogi u čudu zbog OVIH FOTKI, pogledajte joj FACU

Tada su je poredili s legendarnim pevačem Majklom Džeksonom, a na jednoj proslavi maskirala u njega i došla sva u zavojima

Objavljeno:

Starleta Tamara Đurić svojevremeno je otkrila da je imala preko 100 intervencija na svom licu i telu, a onda se našla u žiži interesovanje zbog optužbi koje je iznela na račun hirurga iz Turske koji joj je, kako je istakla, unakazio nos i zahvat naplatio 10.000 evra.

Tada su je poredili s legendarnim pevačem Majklom Džeksonom, a na jednoj proslavi maskirala u njega i došla sva u zavojima.

Ubrzo je usledila još jedna operacija kako bi sredila nos. Kako domaći mediji prenose, ona je odlučila da ugradi i veće silikone, odnosno poveća ih sa 800 na 1200 kubika, a počela je i da koristi hormon rasta, koji uzima ni manje ni više nego svetski poznata pevačica Madona.

Tamara Đurić trenutno se nalazi u Turskoj gde je otišla da obavi nove korekcije na svom licu, a na Instagramu je objavila kadrove iz Istanbula. Ona je išla na remont cele glave pa su slike koje je objavila mnoge šokirale.

1 / 2 Foto: Printscreen/instagram/tamaradjuric

Starleti je cela glava obavijena zavojem, a lice joj je natečeno i u modricama. Društvo joj je pravila drugarica i bivša rijaliti učesnica Teodora Radojičić koja je osućena na četiri godine zatvora u Beču kao glavni narko-bos. Nakon odležane tri godine Teodora je nedavno puštena i vratila se se u Srbiju, a u ispovesti je otkrila sve o zatvorskim danima.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.