MIRA BANJAC DANIMA NE IZLAZI IZ KUĆE! Glumica priznala KAKVO je NJENO ZDRAVSTEVO STANJE, a OVO joj je NAJVEĆI STRAH
Mira Banjac, Foto: Nebojša Mandić

iskrena

MIRA BANJAC DANIMA NE IZLAZI IZ KUĆE! Glumica priznala KAKVO je NJENO ZDRAVSTEVO STANJE, a OVO joj je NAJVEĆI STRAH

"Poželela sam samo da budem zdrava, da mogu da radim i da nikada ne mirujem, a ne da me zalivaju kao biljku" rekla je Mira

Objavljeno:

Jedna od najstarijih i najpoznatijih domaćih glumica, Mira Banjac, u poslednje vreme živi nešto povučenijim životom.

- Danima ne izlazim iz kuće i mada su me mnogi zvali da nešto snimamo, odbila sam sve poslovne ponude. Ne dajem ni intervjue, u suštini, sve sam po ko zna koliko puta ispričala. Ali pratite šta se dešava, možda bude nekog povoda da razgovaramo. Ko zna, možda još nešto uradim - rekla je za "Alo" devedesettrogodišnja glumica koja na godine gleda samo kao broj, što je prilikom svog rođendana i priznala:

- Poželela sam samo da budem zdrava, da mogu da radim i da nikada ne mirujem, a ne da me zalivaju kao biljku - istakla je Mira tada.

Mira Banjac imala je teške zdravstvene probleme
Mira Banjac imala je teške zdravstvene problemefoto: Printscreen/youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Ona se nedavno suočila sa velikim zdravstvenim problemom. Zbog sepse i bolova u kolenima dva i po meseca je bila zakovana za bolnički krevet, a jedina stvar koje se tada plašila je da neće brzo stati pred kamere.

Mira Banjac: "Bez glume nema mi života"

- Bez glume nema mi života - rekla je u prvom intervjuu za domaće medije nakon napuštanja bolnice i citirala Isidoru Sekulić:

Mira Banjac o bolničkim danima
Mira Banjac o bolničkim danimafoto: Printscreen/youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

- Prolazi životni film, razmišlja čovek gde je grešio, kako da se izmiri sa sobom i drugima. Nisam imala paniku od smrti, mene ona ne plaši, jedino me brinulo što pravim toliko dugu pauzu. Ne mogu da ne radim. Ako ne radim, gotova sam, više me neće biti - istakla je velika Mira, i u međuvremenu snimila nekoliko serija.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.