MNOGI JE JOŠ UVEK PAMTE PO AFERI "PEŠKIR", on njene DREKE ORILO se sve: Evo gde je danas i kako izgleda ČUVENA Maja
Veliki brat, Foto: prentscreen/youtube/ Big Brat

nekad i sad

MNOGI JE JOŠ UVEK PAMTE PO AFERI "PEŠKIR", on njene DREKE ORILO se sve: Evo gde je danas i kako izgleda ČUVENA Maja

Bila je mnogima zanimljiva

Objavljeno:

Temperamentna Nišlijka Maja Đorđević jedna je od retkih učesnica rijalitija “Veliki Brat” koja je ostala upamćena u narodu.

Njena impulsivnost, oštar jezik i vatreni temperament izdvojili su Maju te davne 2006. godine još na početku rijalitija, da bi kasnije njene burne svađe sa ostalim učesnicima i iskrenost koju je ispoljavala učinile Maju jednom od favorita za pobedu.

Zbog njene vike i buke tresao se Koštunjak, a njen južnjački akcenat dodatno je učinio Maju interesantijom publici.

Nakon “Velikog Brata”, Maja je kratko radila i kao pomoćnik voditeljke Ane Mihajlovski, ali ju je medijska scena brzo zasitila.
Nakon “Velikog Brata”, Maja je kratko radila i kao pomoćnik voditeljke Ane Mihajlovski, ali ju je medijska scena brzo zasitila. foto: prentscreen/youtube/ Big Brat

Đorđevićeva je ostala upamćena po aferi “peškir”, kada je napravila čitavu dramu jer je neko od ukućana koristio njen peškir.

Nakon “Velikog Brata”, Maja je kratko radila i kao pomoćnik voditeljke Ane Mihajlovski, ali ju je medijska scena brzo zasitila. Mnogi misle da bi se Maja u današnjim rijaliti šou programima sjajno snašla, ali ona sada živi posve drugačijim životom.

Od njenog učešća u rijalitiju prošlo je tačno 16 godina, a temperamentna Nišlijka danas živi u Americi, tačnije u Las Vegasu.
Od njenog učešća u rijalitiju prošlo je tačno 16 godina, a temperamentna Nišlijka danas živi u Americi, tačnije u Las Vegasu.foto: Printscreen/Facebook/BeatrixxKiddo

Od njenog učešća u rijalitiju prošlo je tačno 16 godina, a Nišlijka danas živi u Americi, tačnije u Las Vegasu.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.