ZA NJU JE VREME STALO: Muškarci imali VLAŽNE SNOVE zbog nje pre 30 godina, DANAS IZGLEDA JOŠ BOLJE
Sabrina Salerno, Foto: Print Screen Youtube/ Sabrina Salerno

fantastična

ZA NJU JE VREME STALO: Muškarci imali VLAŽNE SNOVE zbog nje pre 30 godina, DANAS IZGLEDA JOŠ BOLJE

Tokom karijere prodala je više od 20 miliona ploča.

Objavljeno: 19:03h

Pevačica Sabrina Salerno (55) proslavila se tokom osamdesetih hitom Boys i iako je snimila kasnije dosta pesama ipak je ostala upamćena po pomenutoj pesmi, ali i po atraktivnom spotu.

Mnogi su je upoređivali sa pevačicom Samantom Foks, a da su njih dve dobre koleginice potvrdila je činjenica da su 2010. zajedno snimile pesmu Call Me, obradu velikog hita grupe Blondi.

Ako ste odrastali tada, sigurno znate o čemu pričamo: prvo se pojavila bujna engleska plavuša Samanta Foks, koja se nije stidela da pokaže grudi u britanskim tabloidima, a onda je usledio strašan odgovor iz Italije, u vidu Sabrine Salerno, i njenog spota "Boys", u kojem se u bazenu bori sa nestašnim kupaćim kostimom.

Sabrina je posle ove pesme imala još nekoliko hitova, ali hit "Boys" je jedini preživeo test vremena, i danas je rado slušan svuda gde su mladi i zabava.

Inače, posle uspeha pjesme "Boys" Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu sa porodicom doneo joj je mir. Nekoliko puta je pokušala da se vrati na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pesmu "Call Me", obradu velikog hita grupe Blondie.

A evo kako Sabrina danas izgleda:

Nedavno je Sabrina proslavila 55. rođendan i još uvek izgleda fenomenalno. Na Instagramu je prati 106 hiljada ljudi, koje često počasti fotografijama u kupaćem kostimu.

- Ne postoji stvar koja me više razgali od Sabrine u bikiniju - napisao joj je jedan obožavatelj kad je prošlog leta objavila nekoliko fotografija na bazenu.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.