RAZVOD KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Da li Nataša Bekvalac SMEŠTA IGRU bivšem mužu Ljubi ili je razlog druga žena?
Foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

Šta se desilo?

RAZVOD KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Da li Nataša Bekvalac SMEŠTA IGRU bivšem mužu Ljubi ili je razlog druga žena?

Vest o razvodu pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića uzdrmala je Srbiju kao malo koja priča u poslednje vreme
Objavljeno:

Samo jedan dan nakon što se glas o konačnom rastanku poznatog para raširio po medijima, Bekvalčeva se pojavila u emisiji gde je otkrila svoju stranu priče. Međutim, mediji nezvanično saznaju od izvora bliskim Bekvalčevoj i Jovanoviću da situacija nije onakva kakvom se na prvi pogled čini.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Damir Dervišagić

Razvod nije prijatan ni za koga, međutim, kada se dve priče u ovolikoj meri razlikuju, može se pomisliti da nešto nije sasvim kako treba.

Izvor koji je blizak Nataši i Ljubi otkriva drugu stranu priče, koja je u velikoj meri drugačija od svega što smo do sada čuli.

- Pre svega, Ljuba je ovih dana izuzetno zauzet, bukvalno radi 24 sata dnevno, i na žalost, desila mu se ova situacija. On se oseća kao da mu prave aferu, da ga nazivaju onakvim i ovakvim, što svakako utiče na mišljenje javnosti. Ispada kao da ga je Nataša "zavlačila" cele tri godine, oko deteta koje je Ljuba žarko želeo i oko svega ostalog. Moguće je da ona nije bila spremna za neke veće obaveze u toj vezi i da je sve vreme igrala neku svoju igru u glavi - počinje priču sagovornik.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.