ONA JE PRVA ŽENA MILETA KITIĆA: Rodila mu je ĆERKU, pevač je NIKAD ne pominje FOTO
Mile Kitić, Foto: Nemanja Nikolić

pikanterije

ONA JE PRVA ŽENA MILETA KITIĆA: Rodila mu je ĆERKU, pevač je NIKAD ne pominje FOTO

Prva žena Mileta Kitića intrigira javnost

Objavljeno:

Pevač Mile Kitić već tri decenije je u braku sa pevačicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu, koja je kao i roditelji uplovila u muzičke vode.

Iako se godinama pričalo i pisalo o razvodu Marte i Mileta, od toga nema ništa, što je i sam pevač potvrdio kada je jednom prilikom gostovao u emisiji "Amidži šou".

"Ne, to nije tačno. Nismo se nikad svađali, nikad razveli, jesu bile ono, male svađice, ali problem nikad nije bio, živimo skoro 30 godina zajedno. Što se tiče razvoda, ni reči o tome nije bilo", rekao je.

 Mile Kitić i Marta Savić
Mile Kitić i Marta Savićfoto: Damir Dervišagić

Inače, Mile i Marta upoznali su se u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu. Razmenili su brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevu. Mile kaže da ga je Marta na „prvu“ kupila svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a naravno bila je veoma lepa i atraktivna žena.

Posle toga ostali su u kontaktu, zaljubili se. Zabavljali su se od 1988. godine, ali nisu želeli da se venčaju.

Tek 1997. godine kada su dobili kćerku Elenu, odlučili su i da se venčaju. Marta je čak 14 godina mlađa od Mileta.

Malo ko zna da je pre Marte, Mile bio oženjen i to kada je imao dvadesetak godina. Njegova prva supruga zvala se Bosiljka. Primetio ju je na jednom nastupu dok je pevao na bini.

Bila je lepa i atraktivna devojka, te se mladi par zaljubio. Nije prošlo mnogo vremena, već su se i venčali. Sa Bosom je Mile živeo u Ilijašu. Dobili su jednu ćerku koja se zove Sanja.

S obzirom da od muzike nije zarađivao više od neke prosečne plate, a troškovi života su bili veliki Mile je želeo da sredi potrebne papire za sebe, suprugu i kćerku, te da njih troje odu u Ameriku, da žive i rade. Po povratku iz vojske, tako su i uradili. I u Americi Mile se bavio pevanjem. Nastupao je u jednoj kafani dve godine.

Iz Amerike su se Kitići vratili 1982. godine, kada su i Miletovi otac i majka otišli u penziju, te odlučili da se vrate u rodni kraj kako bi starost proveli na selu. Sanja je već krenula u školu, a Mile i Bosa, zaboravili su na Ameriku. Mile je opet svirao sa svojim bendom 1983. godine. Brak sa Bosiljkom nije opstao i par se razveo.

Njegova starija ćerka Sanja živi daleko od očiju javnosti, u Nemačkoj i majka je dve ćerke. Detalji njenog odosa sa ocem nisu poznati široj javnosti.

Bonus video:

00:29

Marta i Mile Kitić prvi put zajedno u Dominikanskoj Republici

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.