OVA VATRENA BRINETA JE ŽENA SAŠE MILOŠEVIĆA MARETA: Zgodna je i FATALNA, evo kako izgleda FOTO
Saša Milošević Mare, Foto: Dragan Kadić

lep par

OVA VATRENA BRINETA JE ŽENA SAŠE MILOŠEVIĆA MARETA: Zgodna je i FATALNA, evo kako izgleda FOTO

Za sebe kaže da je strog otac

Objavljeno:

Saša Milošević Mare, kompozitor i član žirija "Nikad nije kasno", otkrio je da je sa prvom suprugom ostao u korektnim odnosima, kao i kako se upoznao sa svojom drugom ženom Ksenijom.

- Sa prvom suprugom sam ostao u korektnim odnosima, što je i normalno s obzirom na to da smo roditeljio dva sina. Kseniju sam upoznao nakon Evrosonga, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života sa bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku ne zbog nedostatka emocija već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno – započeo je Mare, pa dodao:

- Ona je mlađa od mene i to je prosto trebalo progutati i usaglasiti, ali hvala bogu sve se sredilo zahavljujući ljubavi i razumevanju. Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno.

Saša Milošević Mare
Saša Milošević Marefoto: Damir Dervišagić

Mare je istakao i kako nije strog otac prema dva sina koja ima iz prvog braka.

- Moram da kažem da zaista nisam strog otac. Od svojih dečaka uvek zahtevam malo više ozbiljnosti i ukazujem im na neke njihove vrline. Stalno ih podsećam koliko su pametni i talentovani, mislim da je to najbolji način da se motivišu deca i da se priča nešto što je dobro, a vezano je za njih - istakao je kompozitor i dodao:

– Ne mogu uvek da doprem do njih jer ne živimo zajedno, to je nešto što nam nedostaje – rekao je Mare iskreno za emisiju "Iz profila".

Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom
Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijomfoto: M.M./ATAImages

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.