ZA TRI ŽIVOTA NEĆE POGODITI ČIME SE ADIL BAVIO PRE PEVANJA: Pevač sve priznao, ovo MALO KO ZNA
Adil Maskutović, Foto: Damir Dervišagić

NIJE MU ŽIVOT ODUVEK BIO MED I MLEKO

ZA TRI ŽIVOTA NEĆE POGODITI ČIME SE ADIL BAVIO PRE PEVANJA: Pevač sve priznao, ovo MALO KO ZNA

"Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan. Bio sam pun energije, zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva-tri sporta" rekao je Adil

Objavljeno:

Za Adila Maksutovića kažu da je jedan harizmatičnijih i popularnijih pevača, a u njegovom najranijem detinjstvu bio je kako sam kaže nemiran.

Kao i većina tinejdžera nije znao čime želi da se bavi u životu, a zbog hiperaktivnosti koju je u mladosti posedovao, roditelji su morali da preduzmu drastične mere.

- Davao sam časove matematike i tako zarađivao za džeparac. Kasnije sam roditeljima ispunio najveću želju i završio fakultet. Mada, moram priznati da nisam uvek bio poslušan - rekao je Adil jednom prilikom i dodao:

 Adil Maksutović obrazovanje
Adil Maksutović obrazovanjefoto: Aleksandar Jovanović Cile

- Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan. Bio sam pun energije, zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva-tri sporta da bih taj višak energije izbacio iz sebe. Već sa četiri godine sam pokazao sklonost ka pevanju, ali tek kasnije sam shvatio da time želim da se bavim i da se čovek rodi sa željom da bude u centru pažnje. Tek kad sam dobio svoje dete, shvatio sam da se čovek rađa s talentom - ispričao je svojevremeno Adil Maskutović u emisiji "Iz profila".

Iako je bio vukovac u školi, već u četvrtoj godini gimnazije počeo je da peva po beogradskih klubovima, a zahvaljujući uticaju roditelja uspeo da je završi čak dva fakulteta.

 Završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet, onda i master prava
Završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet, onda i master pravafoto: Facebook/ Adil Maksutović

Adil je prvo upisao ETF, ali odustao je od elektro-tehnike. Završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet, onda i master prava.

Podsetimo, popularni folker bio je osumnjičen da je nakon porodične svađe pretukao svoju ženu Anu, ćerku pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, ali je nakon medijske hajke čitava stvar okončana tako što su sve optužbe protiv Maksutovića povučene.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.