NIKOLIJA NIKADA ISKRENIJA! Pevačica otkrila šta je to promenila na sebi, ZBOG JEDNE STVARI SE POSEBNO KAJE
Nikolija Jovanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

NIKOLIJA NIKADA ISKRENIJA! Pevačica otkrila šta je to promenila na sebi, ZBOG JEDNE STVARI SE POSEBNO KAJE

Nikolija je veoma aktivna na društvenoj mreži TikTok, gde je do detalja, prvi put do sada, svojim pratiocima ispričala sve o estetskim zahvatima

Objavljeno:

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac, konačno je progovorila o estetskim, ali i ostalim operacijama koje je odradila na svom telu.

Naime, ona je aktivna na društvenoj mreži TikTok gde redovno razgovara sa svojim pratiocima o raznim temama, a budući da nikada nije pričala o promenama na svom telu i lice, uzevši u obzir da redovno dobija pitanja na tu temu, rešila je da stane na put brojnim spekulacijama i otkrije šta je to menjala.

Ona je istakla da su grudi prva stvar koju je uradila na sebi i zbog toga se kaje, dodaje je i da, kad bi mogla da vrati vreme, nikada ne bi uradila grudi.

Nikolija progovorila o estetskim zahvatima
Nikolija progovorila o estetskim zahvatimafoto: Damir Dervišagić

Nikolija je takođe otkrila i da je uradila usta, ali da je u međuvremenu filere izvadila, a otkrila je i da ima urađene obrve.

Jovanovićeva je istakla da je takođe uradila i nos, istakavši da je to sredila zbog devijacije. Istakla je takođe da na licu nema filere. Nikolija je priznala i da su donji zubi njeni, a gornji nisu, uradila je vinire.

@nikolijaofficial Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija ♬ original sound - nikolijaofficial

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.