MILAN STANKOVIĆ SE OGLASIO NA VASKRS: Pevač na VELIKI PRAZNIK objavio bitnu poruku, TIČE SE SVIH NAS
Milan Stanković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PRAZNIK

MILAN STANKOVIĆ SE OGLASIO NA VASKRS: Pevač na VELIKI PRAZNIK objavio bitnu poruku, TIČE SE SVIH NAS

Stanković se retko oglašava na društvenim mrežama, a kada nešto i objavi, to su fotografije manastira, ili duhovne poruke

Objavljeno: 16:32h

Milan Stanković poslednjih godina povukao se iz javnosti i posvetio se duhovnom životu, zbog čega se neretko spekulisalo i tome da će se uskoro zamonašiti.

On dosta vremena provodi po manastirima, gde boravi i po nekoliko dana i pomaže sveštenicima u manastiru Podmaine kod Budve.

Stanković se retko oglašava na društvenim mrežama, a kada nešto i objavi, to su fotografije manastira, ili duhovne poruke. Sada se oglasio na Instagramu na veliki hrišćanski praznik Vaskrs.

MIlan Stanković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Onaj ko voli Boga, prolazi kroz takva stradanja koja čovek bez duboke vere u Boga ne bi mogao da izdrži, nego bi duševno oboleo. Sv. Sofronije Saharov - objavio je Milan.

Inače, "Kurir" je nedavno pisao kako će Milan na praznik Veliki Gospojine, 28. avgusta dobiti blagoslov za početak iskušeničkog života. Takođe, da će tada prvi put obući manntiju i da njegov iskušenički staž može trajati do tri godine.

Takođe, on je nedavno uslikan i na skupu sveštenika, gde je sedeo u prvom redu sa sveštenim licima, obučen sav u crno, sa dugom kosom i bradom.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.