SVI ZNAMO DA SE NISU VOLELI, A OVO SE DUGO KRILO O PAJI I JARETU: Frapiraće vas kad čujete NOVE INFORMACIJE
Foto: Printscreen/ YouTube/ DomaciFilmoviSerije

KO BI REKAO?

SVI ZNAMO DA SE NISU VOLELI, A OVO SE DUGO KRILO O PAJI I JARETU: Frapiraće vas kad čujete NOVE INFORMACIJE

Sve se desilo u emisiji!

Objavljeno: 20:46h

Dragan Petrović Pele i Boda Ninković, retko se pojavljuju u javnosti, a poslednje gostovanje koje su imali bilo je u emisiji Divan show na Kurir televiziji.

Boda i Pele su tada otkrili mnogo zanimljivosti i iz privatnog života, a osvrnuli su se i na glumački svet danas, kao i na onu staru gardu glumaca.

Voditelj Ivan Gajić pozvao je svoju koleginicu Milicu Stanimirović da dodatno začini emisiju svojom kolumnom i istraživanjima vezano za prijateljstva na javnoj sceni, a Boda i Pele su počeli da otkrivaju sve tajne iz svog prijateljstva, ali i neke nove informacije koje nismo znali o velikim glumcima.

Divan Show
foto: kurir

"Svi znamo da se Paja i Jare nisu privatno voleli, iako su u seriji bili najbolji prijatelji i to niko nije mogao ni da pretpostavi. Rekli ste malopre da u glumi ne sme biti distance. Kakva je bila ta stara garda glumaca, kako su oni uspeli da snime ovoliko delova a da se ne primeti da se nikako ne podnose?", upitala je Milica Peleta i Bodu, a oni su dali isti odgovor:

Divan Show
foto: kurir

"Pa, profesionalci!"

Boda je onda otkrio nešto što nismo znali o glumačkim legendama. Pavle je imao zahtev, da se i Čkalji mora podići honorar kao i njemu. Tako je snimljen nastavak "Kamiondžija".

"Kada je bila druga sezona Paja više nije hteo da radi, bilo mu je preko glave. I on je rekao neku užasno neverovatnu cifru za to vreme. Oni su se premišljali i dali su mu, ali je on imao još jedan zahtev. Rekao je "ali isto toliko da date za OVOGA" (misleći na Jareta)", isprčao je Boda u emisiji.

Divan Show
foto: kurir

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.