SANJA MARINKOVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Voditeljku JAVNO VREĐAJU, otkrila detalje
Sanja Marinković, Foto: Printscreen Magazin In

iskrena

SANJA MARINKOVIĆ NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Voditeljku JAVNO VREĐAJU, otkrila detalje

Sanja Marinković otvorila dušu

Objavljeno:

Sanja Marinković, poznata voditeljka, svojim gostovanjem kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije izazvala je senzaciju.

Naime, ona već neko vreme objavljuje na Instagramu tzv. Reels-ove (video) u kojima daje savete ženama svojih godina, a jedan od tih videa "Zabavljanje u 40tim, 50tim, 60tim bolje nego u 20tim godinama" privukao je veliku pažnju javnosti.

Poznata voditeljka je u emisiji otkrila šta je motivisalo da se bavi temama koje se tiču zrelih žena, ali i koju pažnju je taj video privukao.

- To je došlo spontano gde su moje neke mlađe saradnice koje su stalno imale neke komplimente na moj račun pitale pitanja poput šta da treniraju, kako da se hrane, koju kremu da kupe, itd. Dakle, razne stvari. Onda sam ja shvatila da bi možda bilo pametno da sve ono što sam slušala svih ovih godina od mojih gostiju koji su mnogo mudriji hvala Bogu i pametniji, nekako pretočim u neke male video sadržaje i da se bavim ženama mojih godina, a koje imaju drugačiju energiju - rekla je Marinković i dodala:

Sanja Marinković o uvredama koje dobija
Sanja Marinković o uvredama koje dobijafoto: Damir Dervišagić

- Pokušavam da objasnim da kada dođu u ove neke godine nikada ne uzmu život kao konačan. Sada sam u pedesetim i ne bi trebao više, da nosim ni dekolte, da idem na žurke ili da imam partnera sa kojim ću voditi ljubav i u tome uživati. Onda kada se pogledaju neke žene na svetkoj i našoj sceni koje izgledaju fantastično i u ozbiljnim su zrelim godinama, a kakvu energiju imaju. Tada sam shvatila da nešto što sam ja shvatila i naučila prenesem damama koje se osećaju drugačije, a stalno me pitaju na drušvenim mrežama. Odlučila sam da radim te male savete - rekla je Marinković.

03:30

LOŠE KOMENTARE DOBIJAM OD ŽENA, ONE VODE TIHI RAT U SRBIJI! Sanja Marinković otkrila: Umesto da smo solidarne, GOVORE MI OVO

Voditeljka se potom osvrnula na video koji je izazvao veliku gledanost.

- Vidim da ih je zaintrigiralo ono "zbog čega je zabavljanje u zrelim godinama, možda lepše nego kad si mlađi" i znam da ima ona rečenica kada sam rekla "verujte mi, da je uživanje u seksualnom odnosu možda i bolje nego kad ste mlađi". Tada su krenuli različiti komentari poput "jao gde je tebi mesto". Mada te loše komentare su uglavnom imale žene i onda nekad volim da kažem "da se u ovoj zemlji vodi tihi rat među ženama". Umesto da smo solidarne, da se podržavamo, da u zrelim godinama imamo optimizma, da se šalimo na svoj račun, mi bre ratujemo - rekla je Marinković.​ ​

Bonus video:

00:14

Sanja Marinković u 48. godini pokazala zbog čega ima top liniju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.