ULOŽILA VELIKE PARE U OVAJ BIZNIS I BANKROTIRALA: Ni dan-danas ne može da se IŠČUPA iz KREDITA
Marina Tadić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

posao

ULOŽILA VELIKE PARE U OVAJ BIZNIS I BANKROTIRALA: Ni dan-danas ne može da se IŠČUPA iz KREDITA

"U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti."

Objavljeno:

Marina Tadić govorila je o kući na Avali koju je kupila za vreme koronavirusa, ona je za vreme pandemije došla na ideju da pokrene privatan biznis. Kuću na Avali iznajmljuje za različite proslave, a kako je priznala ovaj poduhvat ju je dosta koštao.

„Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala“, rekla je pevačica jednom prilikom za „Informer“.

Pevačica je priznala da je podigla kredit kako bi realizovala ono što je zamislila.

„Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo“, rekla je svojevremeno Marina, prenosi „Lepa i Srećna“.

Poznato je da Marina ima ćerku Veru na koju je veoma ponosna, a zajedno sa suprugom se trudi oko njenog odgajanja.

„Progovorila je već sa šest, sedam meseci, počela je tada već da priča ‘mam’, a ubrzo potom i ‘mama’. Normalno je što je to prvo izgovorila, jer sam ja sa njom 24 sata. Odmah potom je pričala tata, baba, deda. U prvoj godini smo prohodale i propričale, a u drugoj smo sve to uobličile i uživamo. Kad god ja moram nešto drugo da radim, muž je tu da uskoči, imam njegovu pomoć i podršku, baš je pravi tata, ništa bolje ne bih mogla ni da poželim. Super je i tata i muž“, rekla je svojevremeno pevačica i dodala da se ljubav između nje i supruga rodila iz prijateljstva.

Bili smo prijatelji, družili smo se godinama. Moja priča je da se ljubav rađa iz drugarstva i da tako jedino i opstane. Morate imati podlogu, znati sve o svom čoveku, a i on o vama. Kad god uđete u nešto veliko i snivate neke snove sa osobom koju ne poznajete dovoljno, onda se sve raspriši. Strast jeste lepa, ali u njoj možete da izgorite, a ljubav – to je viši nivo, gde postoji poštovanje, tolerancija. Važno je da imate svoju slobodu“, smatra Marina.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.