OVAJ SAVRŠENI LEPOTAN JE SIN POKOJNOG EKREMA: Izgleda kao SMRT ZA ŽENE, a tek da mu vidite TELO
Ekrem Jevrić, Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

NEVEROVATNO

OVAJ SAVRŠENI LEPOTAN JE SIN POKOJNOG EKREMA: Izgleda kao SMRT ZA ŽENE, a tek da mu vidite TELO

Njegov emotivni status i dalje je misterija za javnost, a sudeći po fotografijama na Instagramu, gde je veoma aktivan, izaziva veliku pažnju nežnijeg pola

Objavljeno: 22:21h

Pokojna rijaliti zvezda Ekrem Jevrić svojevremeno se na Jutjubu proslavio hitom "Kuća, poso", nakon čega je 2010. godine ušao u rijaliti "Farma 3" gde ga je široki auditorijum bolje upoznao, a njegov odnos sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi prepričava se i dan-danas.

Ekrem je sa suprugom Igbalom Jevrić i sinovima živeo u Njujorku, a njegov mlađi sin Verdin Jevrić totalno je drugačiji nego iz perioda kada je njegov otac harao srpskim rijalitijima.

Verdin je izrastao u brutalnog frajera, veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu i redovno trenira. Hobi mu je pecanje, a i danas živi u Njujorku gde radi u jednoj američkoj firmi kao obezbeđenje.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/kingnabsvrd

Njegov emotivni status i dalje je misterija za javnost, a sudeći po fotografijama na Instagramu, gde je veoma aktivan, izaziva veliku pažnju nežnijeg pola.

Osim što redovno posećuje teretanu, Verdin voli i golf, jednim od najpopularnijih sportova u Americi. Ide na bejzbol utakmice, voli ribolov, skupe automobile i noćni provod.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.