SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O NASLEDNIKU: Pevač otkrio koji POSEBAN POKLON kupio sinu
Sloba Radanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorio dušu

SLOBA RADANOVIĆ PROGOVORIO O NASLEDNIKU: Pevač otkrio koji POSEBAN POKLON kupio sinu

"Svaki dan je ispunjen od kad je on sa nama i nekako je totalno druga dimenzija života, totalno druga dimenzija života, druga atmosfera u kući." rekao je Sloba

Objavljeno:

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga, Jelena, krunisali su svoju ljubav brakom, ali i rođenjenjem malog Damjana. Te tako, pevač neretko ističe koliko je srećan zbog toga, a sada je progovorio i o dolasku supruge na njegove nastupe, što je u poslednje vreme od kako se porodila, malo ređe nego inače.

- Nešto u poslednje vreme nije ni išla, osim ako je Beograd i tu negde, pa se ide, ali baš dugo nije bila na nastupu. Baš smo o tome pričali pre neki dan, čim se bude izbavila od obaveza i bude imao neko da malo pripazi na Damjana, da dođe - rekao je Sloba.

Ovom prilikom progovorio je i posebnom poklonu koji je kupio svom sinu.

Sloba Radanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kupio sam mu danas crvenu brojanicu da ga čuva i baš mi je drago bilo što je pod Ostrogom bila prva baš ta brojanica - rekao je Radanović za Premijeru, te je dodao:

- Svaki dan je ispunjen od kad je on sa nama i nekako je totalno druga dimenzija života, totalno druga dimenzija života, druga atmosfera u kući. Sve mi je procvetalo u životu, do sada sam jedva čekao da dođem kući, a sada mi je da požurim da ga vidim - nastavio je Sloba kroz osmeh.

Sloba Radanović
foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Kada je reč o očinstvu i tome da je već počeo sa, kako kaže, svojim metodama da ga nauči što pre da govori, Sloba je rekao:

- Ja mu svaki dan ponavljam: "Tata, tata", namerno (smeh). Sledeće, ako Bog da, nije mi bitno da li će biti muško ili žensko, samo nek je živo i zdravo - rekao je Sloba.

Bonus video:

02:21

RODIO SE SIN MALI GOSPODIN! Sloba Radanović postao ponosni otac, a suprugu častio skupocenim poklonom! OGLASILA SE I LEPA BRENA

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.