MILENA POPOVIĆ OBJAVILA PRIVATNU FOTKU ZA SRČANI UDAR: Lepa kao LUTKA, a svi gledaju samo u OVO
Milena Popović, Foto: Instgram printscreen/milena_bogdan

vrelo izdanje

MILENA POPOVIĆ OBJAVILA PRIVATNU FOTKU ZA SRČANI UDAR: Lepa kao LUTKA, a svi gledaju samo u OVO

Milena Popović obukla je crni sako, kako se čini na fotografiji, a ispod njega se vidi čipka i crna majica

Objavljeno:

Milena Popović objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj je u prvom planu njeno lice i dekolte.

Milena Popović, udovica ubijenog političara Olivera Ivanovića i državna sekretarka u ministarstvu turizma i omladine aktivna je na društvenim mrežama i fotografijama koje objavljuje privlači veliku pažnju. Na poslednjoj, koju je okačila na svom Instagram profilu, u prvom planu je njeno lice ali i dekolte.

Državna sekretarka u ministarstvu turizma i omladine objavila je fotografiju na koji se vidi blagi osmeh, a izazovni dekolte privukao je pažnju korisnika Instagrama koji je prate na njenom nalogu. Milena Popović obukla je crni sako, kako se čini na fotografiji, a ispod njega se vidi čipka i crna majica.

Čipka koja viri ispod sakoa, takođe, privlači pažnju. Brojni korisnici komentarisali su Milenin izgled, a najviše njih ostavljalo je emotikone srca. "Divna žena", "Izgledaš kao cvetajući cvetić u bašti u proleće kad procveta cveće", "Blago onom ko miluje grudi", "Ko vino, što starija sve bolja", "Preslatka si Milena", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Milena Popović govorila je ranije o komentarisanju njenog izgleda. Istakla je da se ona bori za razbijanje predrasude da su lepe žene skromne inteligencije. "Mislim da fizički izgled nije važan i ti komentari me ne dotiču. Smatram da lepa žena može da bude i pametna žena, a to naše društvo ne može da prihvati. Ako vi imate neku lepu fotografiju koja je malo slobodnija, ne i nepristojna, odmah će ljudi reći vidi je kako je glupa i tome slično", kazala je ranije Popović.

Bonus video:

02:22

Milena Popović o jučerašnjoj sednici skupštine Srbije i pominjanju imena njenog supruga

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.