ANDREANA ČEKIČ IMA NOVOG DEČKA? Pevačica objavom iz Dubaija SVE IZNENADILA, svi se PITAJU SAMO JEDNO
Andreana Čekić, Foto: Damir Dervišagić

uživa

ANDREANA ČEKIČ IMA NOVOG DEČKA? Pevačica objavom iz Dubaija SVE IZNENADILA, svi se PITAJU SAMO JEDNO

Pevačica je postavila fotografiju sa plaže

Objavljeno:

Pevačica Andreana Čekić otputovala je u Dubai, gde uživa na odmoru, a jednom fotografijom misterioznog muškarca na plaži zaintrigirala je javnost.

Ona je iznenadila svoje pratioce fotografijom koju je objavila na svom Instagram nalogu a na kojoj je nepoznati muškarca kako sedi blizu nje na plaži.

Njegov identitet je nepoznat a da li je pevačica ovime indirektno poručila da ima novog dečka, i dalje je nepoznato.

Andreana Čekić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, ona iza sebe ima brak sa Ivanom Miladinovićem od kojeg se razvela kako zbog kako psihičkog maltretiranja, tako i prevara koje je kasnije iznela u javnost.

Objava Andreane Čekić
Objava Andreane Čekićfoto: Printskrin/instagram/andreanacekic

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti. Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog - ispričala je Andreana svojevremeno za Svet.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espeso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.