SRPKINJE OBOŽAVAJU VODITELJA RTS-A, A TEK KAD ČUJU ŠTA MU SE DEŠAVA SA ZARADOM: Espreso došao do INFORMACIJA
Foto: A.K./ATAImages

HIT SAZNANJE

SRPKINJE OBOŽAVAJU VODITELJA RTS-A, A TEK KAD ČUJU ŠTA MU SE DEŠAVA SA ZARADOM: Espreso došao do INFORMACIJA

Ekskluzivno za naš portal.

Objavljeno:

Voditelj RTS-a Stefan Popović često dobija komplimente za izdanja u kojima se predstavlja pred kamerama.

Na početku razgovora on je za Espreso otkrio na šta najviše troši novca, da li je to garderoba, da li su to cipele ili možda parfemi...

– Na šta najviše pare dajem to je garderoba pošto zbog moje visine i građe često je teško da nađem broj i onda kada nađem odgovarajući broj, nikada ta garderoba nije na sniženju. I gledam ako već moram malo više da potrošim da to bude kvalitetna garderoba što će duže trajati i onda bolje malo više da platim za garderobu koja će se nositi duže nego da uzimam nešto jeftino što ću brzo morati da menjam.

Za šta ne želiš da daš velike iznose?

– Na šta ne želim da dam puno para to su možda noćni izlasci. Ja sam skroman momak, ja mnogo volim da sedim sa dobrom ekipom negde možda da popijem obično piće, da gledam neku utakmicu, da blejim sa njima. Za neke velike separee, za takav vid noćnog izlaska, za to ne bih dao pare jer nije to za mene. Pre bih dao za putovanja ili za neki odmor jer bi ti meni bilo mnogo interesantnije i vrednost je mnogo veća.

stefan popović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šta je najskuplja stvar koju imaš u ormanu? Da li si je platio ili je poklon?

– Najskuplje stvari... Trenutno imam dve najskuplje stvari. Imam odelo koje sam dobio kao poklon kada sam pošao iz Australije, to je bilo kada sam radio za fudbalsku ekipu, tako da imam jedno jako lepo odelo. I jedan zimski kaput je možda nešto što je najskuplje što imam u ormanu. U Australiji nisam navikao da nosim zimski garderobu. Tamo mi je bilo dovoljno da imam samo nešto što je dugih rukava. Ovde sam morao da kupim malo bolju skuplju jaknu da imam kada je hladno i kada je napolju sneg i kada su temperature čak u minusu.

Stefan Popović
foto: RTS arhiva

I jesi u fazonu da se ne ponavljaš kada su odevni predmeti za neke javne događaje u pitanju ili nemaš problem da ponovo obuješ iste cipele, obučeš isti sako...

– Mi, muškarci imamo generalno više sreće oko toga. Pre nego što sam pošao iz Australije dobio sam kao poklon za rođendan da idem sa stilistikinjom koja me vodila i napravila mi je kombinacije tako da npr. mogu da nosim ove iste cipele ili ove pantalone, ali da menjam gornji deo. Ili gornji deo da ostane isti, a da menjam donji deo. U suštini da mogu da napravim neke dobre kombinacije. Ne osećam taj pritisak da moram svaki put da menjam nešto svaki put kada izlazim. Trudim se naravno da, ako idem negde, da se lepo obučem, a onda da ne nosim baš isto ono što sam nosio u nekom prethodnom izlasku. A za cipele pogotovo, zato što je teško nekada da nađem moj broj. Uvek je teško da nađem moj broj. Tako da, kada nađem cipele koje su broj 49 i da mi lepo stoje i da su udobne, one su mi onda jako dragocene.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.