MILICA O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: Porodica je bila protiv Simona, živela sam u strahu! (FOTO)
Foto: Printscreen

bolna ispovest

MILICA O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: Porodica je bila protiv Simona, živela sam u strahu! (FOTO)

Košarkašica Milica Dabović pretpela je nasilje od bivšeg dečka Šimeta Šiklića
Objavljeno: 09:58h

Milica je posle ovog nemilog događaja morala da potraži stručnu pomoć kako bi što lakše podnela situaciju u kojoj se nalazi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"S obzirom da sam bila pod lekovima i da totalno meni nepoznati ljude vode brigu, svakako mi je teško, upala sam u jednu kolatečinu koja mi je neshvatljiva na današnji dan", kaže Milica. Ona se tek nakon godinu dana odličila da naslinika prijavi policiji. Otrkila je koja je kap prelila čašu.

foto: Printcsreen

"Bilo je to gde je on mene ponižavao, nikako mu nije prijalo što sam ja osoba koja se bavi javnim poslom. Nije mi jednostavno prijalo više, to je bila kap koja je prelila čašu i tada sam rekla "Idi od mene, idi iz mog života, ostavi me i radi šta god hoćeš samo nemoj da si tu!" kaže Milica.

Nadala se da će se prevazići problemi i da će stvari krenuti na bolje.

"Ja sebe krivim za sve ovo. Mislila sam da nada uvek postoji kao i na parketu i uvek ću da verujem u to. Ovo je jedna škola više. Stvarno verujem da imam svog anđela čuvara koji će me čuvati kao malo vode na dlanu i kom ću biti centar sveta", kaže Dabovićeva koja ne gubi nada.

Njena porodica i okolina nisu podržavali vezu sa Simonom, pa je gotovo nemoguće da sama nije primećivala da nešto nije u redu.

"Nije da nisam mogla da primetim, nego sam jednostavno živela u strahu. Sad imam ljude koji vode računa, imam pravdu, tuižilaštvo, advokate koji će da vode računa o tome da pravda pobedi".

Apeluje da se svaki vid nasilja u porodici prijavi jer i najbanalnija svađa može da dovede do kobnog završetka.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.