OVOLIKO NOVCA JANA UZME ZA JEDNU PESMU: Prosečan čovek može samo da MAŠTA, snimak će vas RASPAMETITI
Jana Todorović, Foto: © ATA Images

široko

OVOLIKO NOVCA JANA UZME ZA JEDNU PESMU: Prosečan čovek može samo da MAŠTA, snimak će vas RASPAMETITI

Jana je pevala njen dobro poznat hit "Šta će ti pevačica?", a u jednom trenutku je toliko novca imala u ruci da je jedva uspela da drži sve te novčanice

Objavljeno:

Poznato je da Jana Todorović živi raskošnim životom i da da je njena porodica veoma imućna, a snimak koji kruži internetom dokazao je da pevačica zarađuje veliku količinu novca.

Jana je veoma tražena i nastupa širom regiona. Često puni noćne klubove i kafane, a nije velika tajna da pevači dosta zarađuju od privatnih proslava.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jedne privatne proslave na kojoj peva Todorovićka, a na snimku se jasno vidi da je sa svih strana kite novčanicama.

Jana je pevala njen dobro poznat hit "Šta će ti pevačica?", a u jednom trenutku je toliko novca imala u ruci da je jedva uspela da drži sve te novčanice, koje su gosti veselja nastavljali da joj udeljuju.

Reakcije ljudi su na video su bile veoma pozitivne: "Najlepša pevačica na svetu", "To Jano, pravi si veseljak", " Bravo, kraljice" bili su samo neki od komentara ispod objave, a poznato je da je poštovaoci njene muzike vole zbog pristojnog oblačenja i ponašanja.

Bonus video:

00:50

Jana Todorović u Pulsu Srbije objasnila šta znači reč iz njene nove pesme čikšeh

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.