ISPLIVAO SNIMAK ZORICA BRUNCLIK IZ 1994.GODINE: Radila je to PRED SVIMA, jasno se vidi SVAKI MOMENAT (VIDEO)
Zorica Brunclik, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

nešto neverovatno

ISPLIVAO SNIMAK ZORICA BRUNCLIK IZ 1994.GODINE: Radila je to PRED SVIMA, jasno se vidi SVAKI MOMENAT (VIDEO)

Ona se pojavila sa svojim orkestrom u žutom kompletu sa karakterističnom bojom kose i publiku sa prvim taktovima muzike bacila u trans

Objavljeno:

Pevačica Zorica Brunclik slovi za veliku pevačku zvezdu domaće javne scene. Dugogodišnja karijera joj je puna hitova za sva vremena i nastupa na kojima je se uvek tražilo mesto više.

Sada je na društvenim mrežama isplivao video snimak pevačicinog nastupa iz 1994.godina na travnjaku stadiona FK Železnik.

Zorica je tada bila u jeku popularnosti sa hitovima "Branili su našu ljubav", "Kako ti je kako živiš", "Jeleče", "A tebe nema", koji se i dan danas rado slušaju.

Ona se pojavila sa svojim orkestrom u žutom kompletu sa karakterističnom bojom kose i publiku sa prvim taktovima muzike bacila u trans. Dupke pun stadion se orio tokom izvedbe pesama, aplaudirali su joj, pevali uglas, pratili muziku zvižducima.

Ispod snimka koji nas je vratio u neka lepša i bezbrižnija vremena nizali su se komentari poput: "Respect","Carice", "To Zorka samo jako", "Kraljice", pa i ne čudi što Zorica Brunclik važi za veliku folk i poštovanu zvezdu naše zemlje.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.