SRBIJI SAM DOSTA TOGA DONELA: Didi Janković TVRDI da bi POBEDILA na Evroviziji, evo kakvi su joj PLANOVI
Dijana Janković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

SRBIJI SAM DOSTA TOGA DONELA: Didi Janković TVRDI da bi POBEDILA na Evroviziji, evo kakvi su joj PLANOVI

Pevačica je govorila o aktuelnoj temi.

Objavljeno:

Dijana Janković je pričala o Pesmi za Evroviziju i iznela svoj stav o ovom takmičenju.

"Nisam imala priliku da ispratim 'Pesmu za Evroviziju', niti ko je pobednik, ali mu želim svu sreću, ko god da je u pitanju. Volela bih da se pojavim na Evroviziji, kada bih imala vremena, kada bi mi menadžeri iz Amerike to dozvolili, ali baš imam previše obaveza, ne znam da li bih to mogla da ispratim. Ali sigurna sam da bih pobedila na Evroviziji kada bih se pojavila.

Ja Srbiju već predstavljam u svetu i napravila sam svetsku karijeru, ja sam prva srpska pevačica koja se pojavila na Gremi crvenom tepihu. Mislim da sam Srbiji dosta toga donela što se tiče muzike i uspeha u svetu. Mislim da sam učinila više nego što je Evrovizija", smatra Didi, a na pitanje koliko bi novca izdvojila za evrovizijski nastup ukoliko bi učestvovala, s obzirom na to da su neki izdvojili od 6.000 do 9.000 evra, odgovorila je: "Pa, iskreno, to jeste malo da bi se napravio spektakl, potrebno je mnogo više investicija. Ali svako uloži u skladu sa svojim mogućnostima. Kada bih išla na Evroviziju, sigurna sam da bih imala najspektakularniji nastup ikada".

Podsetimo, Didi Džej se nedavno pojavila na dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu i postala prva srpska pevačica kojoj je to pošlo za rukom.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.