BILJA KRSTIĆ PROGOVORILA O PORODICI! Unaka joj je DETE sa specijalnim potrebama, a ovo je njihova BORBA
Bilja, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

malo ko zna

BILJA KRSTIĆ PROGOVORILA O PORODICI! Unaka joj je DETE sa specijalnim potrebama, a ovo je njihova BORBA

Uz puno ljubavi, pažnje i truda su uspeli

Objavljeno:

Biljana Krstić koja ima dve ćerke, otkrila je da ih je svojevremeno ispisala iz muzičke škole, iako su, kako kaže, obe imale dar za muziku.

Biljana, naime, ima dve ćerke koje sada imaju 30 i 36 godina, a ranije su pohađale muzičku školu iz koje ih je ona ispisala.

- Milica i Lenka vole muziku, ja sam jedna od retkih mama koje su ispisale decu iz muzičke škole. U šali govorim da nisam imala vremena da vežbam. Ustvari me iznervirala jedna profesorka solfeđa koje je zvala i obratila se meni i rekla da nisu nešto navežbale. Odgovorila sam da nemam ja više šta da vežbam, da sam ja svoje navežbala - otkrila je Biljana Krstić, pa je detaljnije pričala o ćerkama:

Ima dve ćerke koje sada imaju 30 i 36 godina, a ranije su pohađale muzičku školu iz koje ih je ona ispisala.
Ima dve ćerke koje sada imaju 30 i 36 godina, a ranije su pohađale muzičku školu iz koje ih je ona ispisala.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Milica je završila na politethnici industrijski dizajn, inače veoma lepo fotografiše, ima svoj studio i pristojno radi pojedine sešne. Noa, njena ćerka, a moja unuka i mezimica, sada ima 10 godina i raste sa puno pažnje i ljubavi. Iako je Noa dete sa specijalnim potrebama, kažu da je medicinski fenomen, dakle sve ono što je rečeno da neće moći, mi smo postigli uz ogromnu ljubav i puno vremena.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.