ILDA ŠAULIĆ PROGOVORILA O GUTBIKU BEBE: Pevačica otkrila da ŽALI zbog OVE STVARI
Ilda Šaulić, Foto: RTV Pink printscreen

otvorila dušu

ILDA ŠAULIĆ PROGOVORILA O GUTBIKU BEBE: Pevačica otkrila da ŽALI zbog OVE STVARI

Kako kaže, sada je došla u godine kada treba biti realan i da je teško da će ponovo dobiti dete, iako njena naslednica to priželjkuje

Objavljeno:

Ilda Šaulić u srećnom je braku sa suprugom Bojanom, sa kojim je dobila ćerku Emu. Međutim, pevačica priznaje da joj je žao što svojoj naslednici nije podarila brata ili sestru.

Kako kaže, sada je došla u godine kada treba biti realan i da je teško da će ponovo dobiti dete, iako njena naslednica to priželjkuje.

- Ona to i dalje priželjkuje, vezana je za decu u porodici. Doživljava ih kao svoje. Mislim da mi je žao što je uskraćena, hajde, neću završiti tu priču o deci, ali iz ove perspektive, u ovim godinama treba biti realan. Teško je ponovo se ostvariti u ulozi majke. Žao mi je što Ema nema rođenog brata ili sestru - iskrena je Ilda.

Ilda Šaulić otkrila da joj je žao što naslednici nije rodila brata ili sestru
Ilda Šaulić otkrila da joj je žao što naslednici nije rodila brata ili sestrufoto: Nebojša Mandić

Njen brat Mihajlo nedavno je dobio ćerku, a pevačica je otkrila kako se snašao u ulozi oca.

- Lepo se snalazi, jako lepo, ali dobro, oni su tek novopečeni... Uživaju u svakom trenutku. Njemu će se supruga i ćerkica uskoro pridružiti u Švajcarskoj, pa će biti kompletni. Devojčice su čudo, ja sam mu to rekla pre nego što se Manja rodila. Rekla sam mu: 'Ti si gotov sada kada dođe još jedno žensko u našu familiju'. Zaista je tako, šarmirala ga je prvog trenutka kada je ugledao. Muškarci su generalno slabi na ćerke - ističe pevačica u "Premijeri".

Ildin brat Mihajlo nedavno je dobio ćerku, a pevačica je otkrila kako se snašao u ulozi oca.
Ildin brat Mihajlo nedavno je dobio ćerku, a pevačica je otkrila kako se snašao u ulozi oca.foto: Nenad Kostić

Podsetimo, početkom jula 2020. godine Ilda je saznala da čeka drugo dete, a u tom trenutku je bila pozitivna na koronavirus. Nažalost, nedugo potom ona je trudnoću izgubila, što joj je izuzetno teško palo.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.