NATAŠU NINKOVIĆ OBOŽAVATE DA GLEDATE, A MALO KO ZNA KOLIKO IMA GODINA: Ovaj podatak zanima APSOLUTNO SVE
Nataša Ninković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

malo ko zna

NATAŠU NINKOVIĆ OBOŽAVATE DA GLEDATE, A MALO KO ZNA KOLIKO IMA GODINA: Ovaj podatak zanima APSOLUTNO SVE

Važi za našu najlepšu glumicu

Objavljeno:

Nataša Ninković je srpska glumica koja je svetsku slavu stekla ulogom Vere u filmu "Spasitelj".

Rođena je 22. jula 1972. godine u Trebinju. U rodnom gradu je pohađala osnovnu školu i srednju medicinsku školu. Planirala je da upiše medicinu ili stomatologiju, ali se predomislila zbog uspeha koji je postigla na najznačajnijem festivalu amaterskih pozorišta u SFRJ.

Nataša je u dobrim odnosima sa svojim kolegama i veruje u prijateljstva među glumcima. Vojin Ćetković je kum njenog sina, a ona je krstila ćerku glumice Nele Mihajlović.

Veliki prijatelj poznatim facama
Veliki prijatelj poznatim facamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sprijateljila se sa Denisom Kvejdom sa kim je glumila u filmu "Spasitelj".

On i njegova tadašnja supruga Meg Rajan su je ugostili dok je boravila u Sjedinjenim Američkim Državama.

Učestvovala je na humanitarnoj modnoj reviji za pomoć Sigurnoj kući. U aprilu 2017. godine je igrala u predstavi "Prah", a novac od ulaznica je uplaćen u humanitarne svrhe. 1998. godine joj je dodeljena jedna od glavnih uloga u američkom filmu "Spasitelj".

Glumila je mladu Srpkinju Veru koja je silovana u zarobljeničkom kampu. Reditelju ovog ostvarenja, Oliveru Stounu, je bila jedan od omiljenih glumica, ali zbog njenog naglaska nisu nastavili saradnju. On ju je preporučio drugoj agenciji, ali Nataša je odlučila da ne ide u SAD.

Nataša je odlučila da ne ide u SAD.
Nataša je odlučila da ne ide u SAD.foto: Antonio Ahel/ATAImages

2017. godine je tumačila ulogu Ljubice Matavulj, supruge srpskog pisca Sima Matavulja, u seriji „Santa Maria della Salute“. Počela je da snima film „Princ Rastko Srpski“ u kome glumi suprugu srpskog župana Stefana Nemanje, Anu Nemanjić.

1996. godine je upoznala petnaest godina starijeg biznismena Nenada Šarenca. On je iza sebe imao brak i dve ćerke. Vezu su započeli na Božić, a venčali su se 14. decembra 1997. godine. Nataša je više puta izjavila da je sazrela pored supruga i da je izabrala pravog muškarca. Veruje u ljubav za ceo život u koju je potrebno mnogo ulagati.

1996. godine je upoznala petnaest godina starijeg biznismena Nenada Šarenca.
1996. godine je upoznala petnaest godina starijeg biznismena Nenada Šarenca.foto: Antonio Ahel/ATAImages

2001. godine su dobili blizance Luku i Matiju.

Kao što smo već rekli, Nataša je rođena 22. jula 1972, što znači da ima 50 godina, a mnogi kažu da izgleda daleko mlađe sa čims e možemo složiti.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/biografije.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.