SLOBA PLAČE KAO KIŠA I DRŽI SINA ZA RUKU: Potresne scene (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

duša mala

SLOBA PLAČE KAO KIŠA I DRŽI SINA ZA RUKU: Potresne scene (FOTO)

Ponosni roditelji doneli su odluku da svom nasledniku daju ime Damjan. Pevač je sinoć priredio gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a okupljenim novinarima je opisao kako se oseća

Objavljeno:

Pevač i bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", Slobodan Radanović juče je postao otac.

Njegova supruga, Jelena Radanović, juče se porodila u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu i na svet je donela dečaka. Jelena već ima dva sina iz prvog braka, dok je Sloba prvi put dobio dete.

Ponosni roditelji doneli su odluku da svom nasledniku daju ime Damjan. Pevač je sinoć priredio gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a okupljenim novinarima je opisao kako se oseća:

- Sina sam video uživo! Predivan susret, nešto neopisivo! Tek kada odeš i vidiš uživo, shvatiš koliko je to minijaturno biće, nisam smeo da ga uzimam, ali rado ću sve naučiti! Emotivan sam, danas sam ceo dan bio na ivici, to je bio najlepši trenutak koji mi se desio u životu - rekao je Sloba.

1 / 2 Foto: printscreen/instagram/jeja.radanovic

Jelena je aktivna na društvenim mrežama i deli sa svojim pratiocima kako provodi dane u bolnici. Sada je podelila emotivan video koji je raznežio njene pratioce.

Na snimku se vidi kako Sloba plače i miluje svog sina po rukama.

- Plakao je... ne Damjan nego Sloba - napisala je Jelena u opisu snimka, a zatim otkrila da je i ona pustila suzu.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.