ŽIVELA JE SA MNOGO STRAHA! Dragana Katić o GUBICIMA, otkrila šta je na NJU OSTAVILO VELIKE POSLEDICE
Dragana Katić, Foto: © ATA Images

iskrena

ŽIVELA JE SA MNOGO STRAHA! Dragana Katić o GUBICIMA, otkrila šta je na NJU OSTAVILO VELIKE POSLEDICE

Uvek se nosi sa svakom situacijom, bol nosi u srcu a uvek je vidimo sa velikim osmehom

Objavljeno:

Voditeljka Dragana Katić već decenijama krasi javnu scenu koja joj je osim poslovnih uspeha donela velika prijateljstva i poznanstva. Na žalost, protekle dve godine, bile su obeležene gubicima brojnih ličnosti i zvezda sa čime se voditeljka veoma teško i danas nosi.

– Rano sam ostala bez roditelja i teško se nosim sa gubicima. Jedinica sam i nisam bila spremna na to, a u međuvremenu mnogi dragi prijatelji su preminuli i mislila sam da ću nekako otupeti na te vesti, međutim nisam. Sve je to na mene ostavilo velike posledice. Drugačije gledam na život jer sam u poslednje dve godine živela sa mnogo staha. U trenucima kada se setim nekih ljudi koji više nisu tu, bude mi teško i zaplačem. Ne mogu da se pomirim sa tim da ih više nikada neću videti. Protekle dve godine imala sam utisak da sam nekako u mraku- ispričala je voditeljka.

U svemu tome, osim njenih sinova koji su glavni izvor njenog osmeha, Dragana je posebno ponosna na svoju karijeru dugu tri ipo decenije.

Dragana Katić o gubicima voljenih osoba
Dragana Katić o gubicima voljenih osobafoto: Printscreen/Instagram/dragana_katic

- Trudim se da traje, što se postiže profesionalnim odnosom prema poslu. Kraj svake televizijske sezone nosi mnogo stresa, ali ja sam dobro organizovana. Uvekznam gde mi je šta, a automobil mi je un dodatne opreme - rekla je Dragana za Gloriju.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/GrandOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.