OGLASILA SE TAŠTA SLOBE RADANOVIĆA: Otkrila DETALJE porođaja i RAZLOG zašto on nije prisustvovao radosnom trenutku
Sloba Radanović, Foto: Damir Dervišagić

veliko slavlje

OGLASILA SE TAŠTA SLOBE RADANOVIĆA: Otkrila DETALJE porođaja i RAZLOG zašto on nije prisustvovao radosnom trenutku

Istakla je da je njena ćerka dobro oseća.

Objavljeno:

Veselje u porodici Radanović tek se zahuktava nakon vesti da je folker postao prvi put tata, a posle izjave Slobe i njegove majke Draginje, oglasila se i Jelenina mama.

Beba Đuričanin, kojoj je Jelena podarila već dva unuka, presrećna je ali je priznala i da je bila uplašena dok nije čula radosne vesti.

Sloba Radanović i njegova tašta bili su sve vreme u porodilištu, a Beba je otkrila da se Jelena porodila carskim rezom.

- Divno se osećam. Prvo je bila velika strepnja i uzbuđenje, a onda sreća, olakšanje i radost. Unuk se zove Damjan. To su Jeca i Sloba odlučili jer često posećuju manastire i po manastiru na Kosovu i Metohiji svetog Kozme i Damjana rešili da njihovo prvo dete dobije ime - ispričala je ona najpre, a zatim otkrila da je dečak ocenjen najvišim ocenama od strane doktora.

- Videla sam fotografiju bebe. Isti je tata. Dobio je najviše ocene od lekara - deset od deset. Ima 3,290 grama. Mama se oseća odlično, sve je lepo prošlo. Craski rez je u pitanju. Bila je budna, svesna i videla je odmah bebu - objašnjava ona detalje porođaja, a zatim je dodala i kako je Jelena raspoložena:

- Smeje se i srećna je što je ponovo postala mama. Sloba takođe ne skida osmeh sa lica, trebalo je da prisustvuje porođaju, ali pošto su mu našli bakteriju u nosu, za svaki slučaj su odustali. Ja sam bila sa zetom i čekala lepe vesti. Mnogo je srećan i ljudi ga samo zovu da čestitaju - istakla je za Kurir pevačeva tašta.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.