Zorica Marković otkrila sočne detalje ljubavi Vesne Zmijanac: Pili su rakiju kad sam otišla, a kad sam se vratila ne zna se ko je koga...
Foto: Damir Dervišagić

Svašta je ispričala

Zorica Marković otkrila sočne detalje ljubavi Vesne Zmijanac: Pili su rakiju kad sam otišla, a kad sam se vratila ne zna se ko je koga...

Pevačica je govorila o tome kako se njena koleginica upustila u vezu sa njenim dobrim prijateljem
Objavljeno: 11:02h

Zorica Marković pojavila se u vili "Parovi" gde je pričala o mnogobrojnim temama iz estradnog života Srbije, a između ostalog dotakla se i priče o Željku Rstiću koji je u kratko vreme uspeo da bude sa dve njene koleginice - Vesnom Zmijanac i Zlatom Petrović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je ispričala kako je započela romansa između njenog dobrog prijatelja i nekadašanje prijateljice sa kojom više nije u tako dobrim odnosima kao što je nekada bila.

foto: Damir Dervišagić

- On je veliki borac i radnik. Šta radi sa ženama to mene ne zanima. Željko sve grli i ljubi, stalno me ljubi, a to da li je pokušao, ne znam. Mene Željko više gleda kao brata. On je dobar dasa, džentlmen, gospodin je, uvek je ostavljao dosta para po kafanama i čašćava - rekla je Markovićeva i rekla da je na vreme upozorila koleginicu da je Rstić sklon avanturama.

foto: Dragan Kadić

- Nisam kumovala njihovoj ljubavi, Lea Kiš je snimala dve emisije, i ja sam otišla da se presvučem, oni su pili neku rakiju, koja je bila jako dobra. Ostavila sam ih normalne, a kada sam se vratila, bila sam šokirana. Onu su sedeli, ljubili se. Više se ne zna ko je koga smuvao, to je bilo usred belog dana. Ja sam joj rekla lepo, upozorila sam je da je on čovek koji ima ženu koju ja vrlo dobro poznajem Marinu, i znam njegovu decu koja su tada bila mala i slatka. Kao čovek sam joj rekla nemoj se mešati, on ima porodicu. Vesna je tada rekla da se boji emocija jer je dugo bila sama i da se boji da će se zaljubiti. Nažalost, to se i desilo - ispričala je Zorica Marković i nastavila:

foto: Dragan Kadić

- Pevala je posle kod mene svakog četvrtka, oni su se družili. Zatim se desila ta operacija, ja ne virim ni u čiji krevet niti se mešam u nečiji život, ali kada sam videla da je vrag odneo šalu, da su se oni dopali jedno drugom, šta ja imam s tim. Pošto ja znam veoma mnogo i o jednom i o drugom, tu je neko zabranio da se ja družim s njima, a ko je zabranio ne znam. Vesna je najverovatnije zabranila. Kada su se rastali, nazvala me je i rekla da sam u pravu. Posle toga Vesna i ja smo sarađivale, Željko i ja se i dalje viđamo. Upozorila sam je da će se tako završiti. On je ženskaroš, barana, i treba tako da živi. To je njegov izbor. Znalo se da je to osuđeno na propast - rekla je Markovićeva i dodala da je jako razočarana u koleginicu za koju je rekla da ujutru mrzi sebe, a popodne celi svet.

BONUS VIDEO: ESPRESO HELIJUM Anabela zapevala Belu ciganku pa se postidela...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.