ZA TRI ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KOJA JE PEVAČICI NA FOTKI: Mnogi KAŽU da NE LIČI NA SEBE, važi za FATALNU ŽENU
Jasna Milenković Jami, Foto: Printscreen: Instagram/estradni.arhiv

DA LI JE PREPOZNAJETE

ZA TRI ŽIVOTA NEĆETE POGODITI KOJA JE PEVAČICI NA FOTKI: Mnogi KAŽU da NE LIČI NA SEBE, važi za FATALNU ŽENU

Mnogi kažu da je pevačica na početku karijere izgledala totalno drugačije

Objavljeno:

Pevačica Jasna Milenković Jami godinama je na estradi, a iako je svi pamte kao atraktivnu plavušu, nije uvek bila takva.

Naime, na početku svoje karijere, Jami je izgledala potpuno drugačija, a sada je na društvenim mrežama pojavila fotografija iz tog perioda, na kojoj ju je malo ko prepoznao.

Jami na fotografiji iz, sada već davne, 1992. godine, ima braon-riđu loknastu kosu koja je kratko ošišana, a mnogi komentarišu da se i u licu dosta promenila.

Na društvenim mrežama pojavila se slika Jasne Milenković Jami iz mlađih dana
Na društvenim mrežama pojavila se slika Jasne Milenković Jami iz mlađih danafoto: Dragana Udovičić

Podsetimo, pevačica je nedavno iznenadila javnost svojim stavom, kada je voditeljka emisije pričala sa gošćama o poklonima povodom Dana zaljubljenih.

- Meni pažnja nije bitna. Cveće volim da vidim samo u cvećari. Ne podnosim cveće, ježim se. Za ženu cveće ne, možda za mamu, za baku. Nešto čega se sećam, nešto za ceo život. Neki dijamantić, da ga se sećam zauvek. Može i mali da bude. Cveće uvene. Moja kolekcija dijamantića kod kuće je skromna. Jednog dana kad budem došla u neke godine i otvorim taj dijamant biće kao Titanik. Ta uspomena ostaje zauvek, a cveća se i ne sećam, zato ga i ne volim - priznala je Jami.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.