ČETIRI GODINE NAKON ŠABANOVE SMRTI! Goca i Ilda Šaulić u emotivnoj i potresnoj ispovesti na Kurir televiziji
Foto: Promo

ČETIRI GODINE NAKON ŠABANOVE SMRTI! Goca i Ilda Šaulić u emotivnoj i potresnoj ispovesti na Kurir televiziji

Objavljeno:

Sutra u 13 časova na Kurir televiziji ne propustite specijalno izdanje emisije Puls Srbije posvećeno kralju narodne muzike Šabanu Šauliću. Pre tačno četiri godine, 17. februara 2019. godine, jedan od najslavnijih pevača na ovim prostorima tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Nemačkoj kada se vraćao sa nastupa. Na automobil u kojem je bio drugim kolima u velikoj brzini naleteo je turski državljanin Alsin Levent, a osim Šabana nastradao je i njegov klavijaturista Mirsad Kerić. Prošle su četiri godine od tragičnog događaja, ali njegova muzika i pesme koje nam je ostavio se ne zaboravljaju.

Naslednica legendarnog pevača Ilda Šaulić u specijalnom izdanju emisije Puls Srbije sutra od 13 časova u emotivnoj ispovesti voditelju Ivanu Gajiću govoriće o svom ocu za kog je bila i ostala veoma vezana. Pored Ilde, o kralju narodne muzike govoriće i Goca Šaulić, a specijalni gosti - članovi benda koji su godinama bili Šabanova verna muzička pratnja njemu u čast sviraće neke od njegovih najvećih hitova.

Ne propustite specijalno izdanju emisije "Puls Srbije" sutra od 13 časova na Kurir televiziji i otkrijte sve ono što niste imali priliku da čujete o legendi jednog vremena!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.