Imam tvoju fotku! SAMO DA ZNAŠ. I nećeš biti ponosna jer je na njoj...Viki otkrila Karleušinu tajnu usred emisije, a onda...
Foto: Print Screen Youtube

kafanska pevačica

Imam tvoju fotku! SAMO DA ZNAŠ. I nećeš biti ponosna jer je na njoj...Viki otkrila Karleušinu tajnu usred emisije, a onda...

Viki se najpre glasno nasmejala na njene uvrede, a onda je rešila da joj se osveti
Objavljeno: 22:16h

Viki Miljković konačno je pokazala Jeleni Karleuši fotografiju kao dokaz da je i ona svojevremeno pevala u kafani iako to već nedeljama unazad uporno negira i demantuje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Možda to Viki ne bi uradila da Jelena opet nije bila brutalna prema njoj u „Zvezdama Granda“. Sukob između dve članice žirija „Zvezda Granda“ izbio je u emisiji koja će se emitovati ove subote. Karleuša je prvo preko takmičara uputila uvrede Miljkovićevoj.

Dokle BRE VIŠE S TIM PRSTENJEM, pređite na PRAVU STVAR! Kaća Grujić se veri BUKVALNO jednom mesečno!

- Vi ste večeras pevali kao kad Viki komentariše. Podjednako loše, podjednako dosadno, podjednako neinspirativno - rekla je Jelena dvojici takmičara, a onda se obratila direktno koleginici.

foto: Print Screen Youtube

- Viki, svaki put kad ti progovoriš jedan gledalac ode do frižidera da uzme nešto da pojede. Nemoj da oduzimaš gledanost ovom najgledanijem šouu - rekla je JK kroz smeh.

Viki se najpre glasno nasmejala na njene uvrede, a onda je rešila da joj se osveti.

foto: Dragan Kadić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.