Dokle BRE VIŠE S TIM PRSTENJEM, pređite na PRAVU STVAR! Kaća Grujić se veri BUKVALNO jednom mesečno!
Foto: Printskrin: Instagram/katarinagrujic.doll

dokle bre više?

Dokle BRE VIŠE S TIM PRSTENJEM, pređite na PRAVU STVAR! Kaća Grujić se veri BUKVALNO jednom mesečno!

Mali Čume je navodno pre dve godine verio Katarinu Grujić, što mu se izgleda baš osladilo pa je na svakih par meseci odlučio da ponovi ovaj čin
Objavljeno: 15:12h

Jasno nam je da se Katarina i Nemanja vole, ali ne ide nam nikako u glavu zašto svaki čas moraju da se prose, vere, žene, udaju i tako u krug. U slučaju da niste primetili, Katarina gotovo jednom mesečno objavi da se udaje ili da se udala, a ako to nije slučaj, onda se u najgoroj varijanti samo verila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Desi li se da ova svadbeno-verenička objava nekad izostane, mediji su naravno tu da nafiluju priču, objave svadbu, isplaniraju sve do najsitnijeg detalja, pa možda ubace i neku trudnoću pride.

Nemanja je tako Katarini na početku 2017. poklonio dijamantski prsten, pevačica se odmah pohvalila i odmah je nastao haos! Te verila se - nije se verila, svadbena zvona zvone, venčanje na pomolu, šta sve nije bilo, ali svi junaci nikom ponikoše.

???????????? Kad moja ljubav @buhamemi ulepsa pocetak #2017 ????❤️ #sapphire #diamond #diamondsareagirlsbestfriend #newyear #gift

A post shared by ???? K A T A R I N A G R U J I Ć (@katarinagrujic.doll) on

Grujićeva je čak jednom prilikom i napisala da se udala i stavila se u isti koš sa svojim (valjda isto tako udatim) drugaricama, ali od svadbe još uvek ni traga ni glasa.

foto: Instagram

Ko ovde koga zamajava, ništa nam nije jasno, ali najmanje od svega jeste to šta li sad simbolizuje novi prsten koji je pevačica dobila od svog dragog!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.