ŽENO, JESI LI OVO TI? Tea Tairović se POJAVILA i ODUVALA SVE, a kad vidite šta je obukla PAŠĆE VAM VILICA (FOTO)
Tea, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ZGODNICA

ŽENO, JESI LI OVO TI? Tea Tairović se POJAVILA i ODUVALA SVE, a kad vidite šta je obukla PAŠĆE VAM VILICA (FOTO)

Pevačica se pojavila u veoma elegantnoj kombinaciji.

Objavljeno:

Popularna pevačica Tea Tairović zakazala je svoj prvi, veliki beogradski koncert na Tašmajdanu i tom prilikom pozvala novinare i to podelila sa njima. Ona je juče na konferenciji za štampu otkrila da ima tremu pred koncert, koji će se održati 17. juna.

- Sad razmišljam kako će sve da izgleda, to će sve sigurno jako ličiti na mene, sve što sam radila do sada i ono što ću raditi na novom albumu. Energija je najvažnija između mene i publike, oni sigurno nisu došli zbog efekata, skalamerija, nego zbog mene. Imam tremu, daću sto posto sebe - istakla je Tea Tairović uzbuđeno.

Pevačica se pojavila u veoma elegantnoj kombinaciji.

Sijala je u ovom odelu
Sijala je u ovom odelufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako smo navikli da je na nastupima viđamo u provokativnim izdanjima, za ovu priliku Tea je odlučila da bude nešto elegantnija te je izabrala zanimljiv sako i pantalone.

Zlatno odelo, pantalone i sako, ispod kojeg je nosila crnu dekoltiranu bluzu zapalili su prisutne, dok je odlučila da kosu samo pusti. Na nogama je imala crne sandale skupocenog brenda.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.