BOLNA PROŠLOST VODITELJKE PINKA! O ovom čoveku NIKADA NE GOVORI, tu tajnu duboko u sebi skriva: Odnosi su LOŠI
Dea, Foto: RTV Pink printscreen

au, čoveče!

BOLNA PROŠLOST VODITELJKE PINKA! O ovom čoveku NIKADA NE GOVORI, tu tajnu duboko u sebi skriva: Odnosi su LOŠI

Mnogima je jedna stvar bila neobična, s obzirom na to da je bila u veoma rizičnom stanju

Objavljeno: 07:29h

Voditeljka "Pinka" Dea Đurđević podelila je sinoć na društvenim mrežama prvu fotografiju posle operacije ruke, koju je imala pre dva dana, a nije krila da je srećna što oporavak ide u pravom smeru.

Dea Đurđević je prošla pakao kad joj je pre četiri godine autobus otkinuo ruku, a u periodu posle toga joj je, takođe, bilo teško.

- Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci! Šaka je juče operisana i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija - navela je Dea Đurđević juče na svom Instagram profilu.

Dea Đurđević je prošla pakao
Dea Đurđević je prošla pakaofoto: Nemanja Nikolić

- Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu - dodala je ona.

- I ovo smo preživeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo. Vidimo se sutra ujutro na "Pinku"! Budite mi bezbedni - zaključila je bila Dea.

Podsetimo, dok se borila kao lavica ležeći u bolnici i ne znajući da li će izvući živu glavu, nakon što je na nju naleteo autobus, pristizala joj je brojna podrška sa svih strana.

Skinuli su joj ortozu
Skinuli su joj ortozufoto: Printscreen/Instagram/deadjurdjevic

Ipak, njen otac nije došao da je poseti. Mnogima je to bilo neobično, s obzirom na to da je bila u veoma rizičnom stanju, pisao je Puls online.

Kasnije je otkriveno da Dea sa ocem nema kontakt od kada su se njeni roditelji razveli, te da je on nastavio život i zasnovao porodicu. Dea je jednom prilikom kratko odgovorila na pitanje o svom ocu:

- O ocu nikada ne govorim - bio je jasan njen stav.

Kako su mediji pisali, ona je navodno zabranila ocu da dođe na njeno venčanje koje će imati sa dugogodišnjim partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem.

Roditelji poznate voditeljke razveli su se kada je ona imala 21 godinu i kako se pisalo, njen otac ostavio ih je zbog druge žene sa kojom je započeo novi život.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.